Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile zarabia groomer ?

Polecane posty

Gość gość

Czy z tego zawodu mozna się wyzywić czy traktować jako hobby?

Gość gość
Oj myślę, że spokojnie można wyżyć. Ja korzystam z usług http://www.fryzjerpieskow.pl/ i zawsze lepiej zadzwonić dzień wczesniej czy będzie można przyjechać, bo p. Irenka ma klientów.

Gość gość
Własnie, sama o tym myslę. Kocham psy, studiowałam jednak coś zupełnie innego, ale nigdy nie przestałam mysleć o pracy z psami. Wiem, że dobry kurs kosztuje ponad 3 tyś. Do tego dochodzi wynajem pomieszczenia (choć na początku uważam, że można w domu to robic-w jednym pokoju) i zakup sprzętu-jak na moje oko to ok.8-10 tys. (sam stół kosztuje 3 tys.). I teraz pytanie-czy mi się to zwróci?Czy to jest praca z jakiej mozna się utrzymać czy raczej jest to zajęcie dla znudzonych żon bogatych mężów?Proszę o odp. kogoś kto w tym siedzi.

Gość groomer

Szanowni Państwo,
Szkoła Plus Edukacja we Wrocławiu prowadzi 10 - miesięczny kurs " Groomer", zajęcia prowadzone są przez mistrza fryzjerstwa groomerskiego.
Po ukończeniu kursu nie trzeba będzie szukać salonu Groomerskiego dla swojego pupila,
co więcej po naszym kursie każdy sam będzie potrafił wykonywać:
strzyżenie, trymowanie, zabiegi higieniczne, czesanie i kąpiele zwierząt domowych.
A może planujesz otworzyć swój własny zakład Groomerski ? Bedziesz w pełni przygotowany do zawodu w formie praktycznej i teoretycznej ! Nie wahaj się zapisz się już dziś!
tel. 71 727532 (33)
www. plusedukacja.pl