Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwyroll

50 twarzy grey'a TAILER

Polecane posty

Gość zwyroll

widzial ktos?? jak oceniacie??

Ja widziałam :) Szczerze to po obsadzie głównych ról nie byłam zadowolona, jednakże po obejrzeniu trailera stwierdzam ze Dakota Johnson chyba da radę, w roli Greya bardziej pasuje mi Matt Bomer, ale Dornan tez niczego sobie. Bedzie ostro mam nadzieje :)

Gość gość
no, wreszcie bedzie ten film. chetnie obejrze, bo ksiazka taki chlam, ze nie da sie tego czytac:D :D a w filmie bedzie tylko akcja, wiec obleci :classic_cool:

Ja widziałam :) Szczerze to po obsadzie głównych ról nie byłam zadowolona, jednakże po obejrzeniu trailera stwierdzam ze Dakota Johnson chyba da radę, w roli Greya bardziej pasuje mi Matt Bomer, ale Dornan tez niczego sobie. Bedzie ostro mam nadzieje :)

Gość zwyroll
z reguly jest tak, ze film nie dorasta do piet ksiazce, ale jak ktos zauwazyl ksiazka d**y nie urywa:) wielu wiaze duze nadzieje, ale mysle ze to tylko film zrobiony glownie dla kasy z kobiet ciagnacych tlumami do kin...ale poczekamy zobaczymy. Aktorka zdaje sie dobrze pasowac do niesmialej bochaterki

Gość zwyroll
bohaterki*

Gość gość
ksiazka jest napiana okropnym jezykie i zawiera smiertelne, bezsensowne dluzyzny. film pokaze tylko akcje, wiec bedzie lepszy od ksiazki. ta ksiazka jet tak dennej jakosci literackiej, z w tym wyjatkowym przypadku film wlasnie MOZE byc lepszy.