Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu ludzi nieśmiałych i wrażliwych nikt nie lubi

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego nikt nie chce im dać szansy?

Gość gość
Bo po szansę trzeba samemu wychodzić :/ niestety.

Gość gość
bo do takich ludzi trzeba cierpliwosci i czasu a teraz ludzie chca wszystko robic na szybko, dlatego ci najbardziej wartosciowi ludzie pozostaja w cieniu

Gość gość
Wychodzę po szanse, staram się, a że inni mają mnie w d***e i traktują jak niewidzialną, to inna bajka.

Gość gość
w cieniu nie ma ani jednego niewartościowego :P

Gość gość
Ludzie wola przebojowych, bo nie musza sie wysilac, zeby ich rozkrecic. Ale albo za bardzo generalizujesz, albo probujesz zblizyc sie do niewlasciwych ludzi.

Gość gość
Jestem nieśmiała i cicha, ale chcę kontaktu z ludźmi. Wychodzę z domu, nawet jeśli nie inicjuję rozmowy, to staram się brać w niej udział. Niestety, mam wrażenie, że ludzie nie traktują mnie poważnie. Liczy się tylko to, co powie np. koleżanka Klaudia czy kolega Tomek, a mnie już nie trzeba wysłuchać.... Równie dobrze mogłabym gadać do ścian. Na jedno by wychodziło.

Gość gość
Nie wiem dlaczego tak jest. Widzę tylko, że nikt mnie nie lubi i każdy ma w d***e. Jestem miła, dobrze wychowana, ułożona, staram się, by moje wypowiedzi były inteligentne, nie okazują nikomu wyższości, nie obgaduję, a mimo to mam to, co mam. Liczą się tylko głośni ludzie, którzy robią wokół siebie dużo szumu i nie szanują innych.

Gość gość
A w jakim jestes wieku, o ile moge zapytac? W dziecinstwie i mlodosci osoby niesmiale sa czesto spychane na margines, ale pozniej inni ucza sie ich doceniac. :)

Gość gość
Niecałe 25. Nie wiem, czy kiedyś spotkam odpowiednich ludzi...

Gość gość
Nieśmiali ludzie są irytujący. Oczekują że inni będą ich odkrywać, zachęcać itd. A inni wcale nie mają takiego obowiązku i często chęci. Nieśmiałość można w sobie przełamać, a nie jęczeć.

Gość gość
Napisałam wyżej, że jestem osobą nieśmiałą, ale zarazem otwartą i wychodzę z inicjatywą. Do niczego nikt mnie nie musi zachęcać. Po prostu jest mi przykro, że nikt nie widzi moich starań. Zupełnie tak, jakbym miała napisane na czole, że jestem p******* i lepiej się ze mną nie zadawać. Byle g***o śmie mnie tak traktować.

Gość gość
Na pewno spotkasz fajnych ludzi. Sprobuj rozszerzyc krag znajomych, moze zapisz sie gdzies, gdzie spotkasz takich, z ktorymi bedziesz dzielic wspolne zaitneresowania i nie bedziesz miala z gory przypietej łatki.