Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Annnka3

Co można zrobić żeby mnie przyjeli do Korei Północnej?

Polecane posty

Gość Annnka3

Bo chcę tam mieszkać, ale nie wiem jak to zrobić żebym mogła?

Gość gość
Loda pierwszemu sekretarzowi:-)

Gość gość
Niewielu miało takie szczęście :o Raczej mało się da zrobić, oni nie wpuszczają brudu

Gość Annnka3
Loda pierwszemu sekretarzowi :) GŁUPI jesteś! :o Niewielu miało takie szczęście :o Raczej mało się da zrobić, oni nie wpuszczają brudu ALE ja nie jestem taka zła jak na zachód!

Gość Annnka3
ale jesteście złośliwi, nic mi nie pomożecie?

Gość gość
pojedz i rozkochaj w sobie spec. czlowieka ktory bedzie Cie pilnowal :-P Jestes szczupla, wysoka (w miare), masz jasne wlosy i oczy (duze)? Bedzie Twoj ;-)

Gość gość
W Korei Północnej są inne kanony piękna, i Koreańczycy z północy preferują Koreanki i tylko z Koreankami się żenią.

Gość gość
Popieram tego wyżej, zwykle tak jest. I co to znaczy-wysoka? :o Jak taki 160 wzrostu(bo u nich to nie jest dziwny wzrost, szczególnie północ) będzie wyglądał :o

Gość gość
Idź do ambasady, obsłuż wszystkich i powiedz że chcesz do obozu śmierci albo doniesiesz o ich kolaboracji i rozwiązłości, wyślą cię w worku pocztą dyplomatyczną :D

Gość gość
ona nie chce do obozu śmierci tylko pod opieke kochanego wodza, to różnica, matole! :o

Gość gość
A skad wy niby to wiecie jakie tam sa kanony piekna? Przewaznie tak jest ze kreci nas to czego sami nie mamy. Nie no jakies 1.70 musi byc.

Gość gość
Wiem jakie tam są kanony piękna ponieważ mówili na ten temat ludzie, którzy tam mieszkali. W Korei Północnej piękna kobieta ma mieć duże oczy, czarne włosy(nikt ich tam nie farbuje na inne kolory) okrągłą twarz, małe usta i również mały biust(może się to niektórym wydać dziwne, ale tak). Może być wysoka, ale bez przesady.