Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ta moja tu zagląda ?

Polecane posty

Gość gość
I nic dobrego :-P

Gość gość
ale kto pisze że to coś złego my jesteśmy babami i chcemy poznac męski punkt widzenia i działania skoro wystarczy ci tęsknienie za nią i nie chcesz zrobić żadneog kroku żeby sie do niej zbliżyć, to ok, twoja sprawa

Gość gość
dla mnie jest to pozytywne

Gość gość
a ja bym wolała, zeby ten który za mna tęskni siedział teraz obok mnie na kanapie, zebym mogła sie w neigo wtulić, a nie żeby siedział w domu i pisał na kafe jak za mna tęskni rozumiesz ?

Gość gość
Twoja tęsknota do niczego nie prowadzi, nic nie zmienia, nie jesteś nawet o krok bliżej celu, bo brakuje z twojej strony działania.

Gość gość
może wkrótce przestaniesz ją widywać, twoja tęsknota się skończy i szybko zapomnisz, pozdrawiam

Gość gość
a juz rozumiem, chcesz o niej myślęc, tęsknić, zeby sobie urozmaicić swoje szare, nudne życie zapewne małżeńskie, bo pzreciez tak miło myśleć o pięknej młodej kobiecie i ot ym jak potrafi doprowadzić cię do szaleństwa w sypialni niż zrobić cokolwiek tobie sie nawet palcem nie chce kwinąć, więc już nawet nie wiem jak to nazwać, ale na pewno nic pozytywnego w tym nie ma, zwłaszcza dla niej

Gość gość
stary wiesz co ci powiem? kiedyś jak tak samo się miotałem, to pewna kobieta zadała mi pytanie, które przewróciło moje życie do góry nogami. Ona powiedziała mniej więcej tak ' wyobraź sobie, że ta którą kochasz jutro zginie i żyj tak, abyś nigdy nie żałował, ze czegoś nie zrobiłeś lub nie powiedziałeś' proste słowa, ale tak mnie ujęły, ze przeraziłem się i ...

Gość gość
:) to wy będziecie uświadamiać mnie co jest dla mnie dobre , a co nie he .Ciekawi mnie , co was zwabiło na mój post , słucham :) Ta kobieta wyrwała mi serce , a mnie to pasuje teraz juz dobranoc

Gość gość
Ta która powiedział ci te słowa, jest pustą kobietą, zapewne zazdrosną, nic madrego nie usłyszałeś ,he, te słowa pewnie by mi dodały dodatkowego napędu do tego co juz jest , zwyczajnie.

Gość gość
napisz proszę czy masz żonę tylko t o

Gość gość
ale o co zazdrosną, to była obca kobieta, która nie znała mnie i moejgo życia, widziała tylko w jakim byłem stanie,człowieku ty umiesz czytać w ogóle. to właśnie piękne słowa ale dla kogoś kto umie czytać ze zrozumieniem.

Gość gość
kobieto ,odejdz od zmysłow żaden dominik , żadnej zony

Gość gość
hee umiem czytac ,porady psychologów sa do bani,na krótko :), następny etap umiłowania jest jeszcze cieższy, wiem co mówie :) dlatego nie radze nikomu psychologa :) kolegów zza ściany , no i tak sie zdarza

Gość gość
jakich kolegów zza ściany ? mam wrażenie że jestes naćpany albo pijany, gadasz jak potłuczony to nie był psycholog tylko obca kobieta poznana w barze przy wódce

Gość gość
takimi drastycznymi metodami umysłu nie uśpisz kolego / drastyczne "'w cudzysłowie\ oczywiście. Człowiek nie pozwala , rozwijac sie uczuciom i delektuje sie mzonkami ,które maja mu niby pomóc, niestety nie kazdy umysł da sie oszukać.Mozna by wiele pisac i sie wgłebiac w ciekawe tajemnice cistoty człwoieka, ale to nie dla każdego, dobranoc

Gość gość
a ty kim niby jesteś, skoro gardzisz psychologami ? zapewne wielki pan robotnik

Gość gość
no to faktycznie dałes czadu :heee ,w barze, czy pod mostem

Gość gość
kim? uczelnia sypnąć? Nie chcielibyście drodzy panstwo :)nie uwierzylibyście hee , dobranoc

Gość gość
a gdzie Ty widzisz pogarde do psychologów :),gdzie ? :)co,mam prawo ,mówie im wprost, że sa wystarczająco nieporadni w swojej pracy :) coz w tm złego hee

Gość gość
Hee:-P

Gość gość
po co nam uczelnia wystarczy kierunek ale zaraz pewnie zmyslisz, ze jesteś doktorem nauk medycznych albo innym inżynierem architektem

Gość gość
poziom rozmowy jaki prowadzisz, nie umiesz normalnie rozmawiać tylko rzucasz półsłówkami i niedopowiedzeniami pozwala stwierdzić że jesteś zwykłym robolem na budowie

Gość gość
bingo ! wróżka podpowiedziała?

Gość gość
nie wróżka, z daleka widaś żeś robol, ciezko trafić nie było na jakiej budowie robisz ?

Gość gość
wy wszyscy jesteście jednakowi, inteligencje pokazujesz na forum ? Przecież z wami dialogu nie mozna nawiązać :)jaki wy macie problem z przekazem to pożal sie p.b. a tu lepszy ode mnie :) no nic miłej nocy ,dobranoc Miodki hee

Gość gość
przecież tam dalej od 2 strony już nie pisał autor, na pierwszy rzut oka widać że podszyw

Gość gość
ślepy jesteś, nie widzisz że pisał , od czasu do czasu?

Gość gość
To w końcu jak masz na imię bo nic z tego nie rozumiem

Gość gość
nie ma autora , ja nie autor, walnij sie kto ci poda imię