Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Koralkowa_mama

Chyba tu mało poważnych osób. Dla porównania kobieta dzisiaj zadała pytanie na t

Polecane posty

Gość Koralkowa_mama

Chyba tu mało poważnych osób. Dla porównania kobieta dzisiaj zadała pytanie na temat obracania się dziecka z brzucha na plecy i co tylko ja jej odpowiedziałam a reszta się wypowiadała na jakimś głupim temacie (prowo) o nie szczepieniu dziecka. Kobiety wy jesteście poważne? Ja tu wchodzę żeby pomagać i sensownie odpowiadać ludziom a co 2 tu siedzi żeby się wykrzyczeć bo anonimowość dodaje wam animuszu. Co wami kieruje nawiśc zazdrość? Forum powinno być po to żeby sobie pomagać a nie jechać na innych.

Gość gość
Bo niektore kobiety to by druga predzej w lyzeczce wody utopila niz doradzila

Gość gość
ja np w ciągu dnia zajmuje sie dziecmi, nie siedze na kafe, nie mam na to czasu. dopiero teraz jak spią.

Gość Koralkowa_mama
Ja jak mam czas to zaglądam w ciągu dnia jak np. dziecko śpi a drugie się bawi ale staram się bynajmniej odpowiadać logicznie. Nie wiem czy połowa z tych na forum to matki bo na to nie wygląda. Ja sobie nie wyobrażam tak sie wypowiadać jak niektóre pseudo mamy. Tu przeważnie ludziom z problemami się nie odpowiada lub pisze coś głupiego. Ogarnijcie się kobiety powinnyśmy się wspierać i szanować każde decyzje.

Gość gość
Gdyby faceci mieli czas i znali sie na tematach to by napewno doradzili ale tu siedza praktycznie same zmije

Gość gość
bynajmniej ;) się tak nie ekscytuj tym, co mało istotne, to jest kafe i taka jego specyfika

Gość gość
Koralkowa_mama "Ja jak mam czas to zaglądam w ciągu dnia jak np. dziecko śpi a drugie się bawi ale staram się bynajmniej odpowiadać logicznie. " :D Nie znajac znaczenia slow, sens twojej wypowiedzi jest taki, ze nie starasz sie odpowiadac logicznie :D Nie uzywaj slow, ktorych znaczenia nie znasz. Bynajmniej nie rowna sie przynajmniej :D

Gość gość
Karolkowa ma dziś zły dzień. Na kilku topikach już żale wylala.

"ale staram się bynajmniej odpowiadać logicznie" really? oh yeaah!

Gość Koralkowa_mama
już zlatują się żmije Bynajmniej. słowo często używane w złym kontekście, mylone z przynajmniej . przepraszać nie mam zamiaru.

Gość gość
no i właśnie o to chodzi- jak chcesz pouczać i umoralniać innych, to najpierw zacznij od siebie

Gość gość
a ja zgadzam sie z autorka.Jak temat glupi,albo prowokacja,albo sensacja to sie ciagnie na kilkanascie stron,a jak ktoras matka pyta powaznie,potrzebuje rady,to ja zjada albo glupie odpowiedzi typu:nie pasuje ci ze placze?oddaj do domu dziecka...itd,naprawde,zal to czytac nawet

Gość gość
Jezeli "zal czytac" to po prostu nie czytaj :D Ewentualnie udziel odpowiedzi i tyle. Koralkowa ma taka typowa kafeteryjna maniere - kiedy ona poucza i palcem grozi to wszystko ok, kiedy zwraca sie uwage koralkowej to jest sie zmija :D Na zadnym forum nie ma takiego ubawu jak na kafe :D

Gość gość
A ja też zgodzę się z autorką. Kiedyś zadałam pytanie na kafe i guzik zero odpowiedzi. Ale jak w temacie wpisałam nie mam na wózek dla dziecka a w treści swoje pytanie to odzew był momentalnie.

Gość gość
dziś >>>>> wow ale sprytna jestes, ukryłaś pytanie wow i byl odzew wow ...oczywiscie oprócz zadania idiotycznego pytania i czekania jak desperatka na odpowiedz nie wysililas sie na odpalenie Google?

Gość gość
A ty swoje humory uzalezniasz od wybykania przez starego???? :O Biedna, nie myslaca sucz, ktorej cipa przeslania swiat.

Gość gość
Jak widać nie wybzykał i zazdrości innym :)

Gość gość
ja z założenia jeśli wiem to odpiszę i pomogę ale czasem nawet na niektóre tematy nie zaglądam bo nie chce mi sie kolejny raz pisać tego samego. Nie wiem czemu wiele osób uważa że lepiej napisać na forum zamiast samodzielnie poszukać odp. Nie mam tu na myśli nic skomplikowanego ale takie nieraz zupełne podstawowe kwestie na które odpowiedź znajduje się już w pierwszym linku w wyszukiwarce.

Gość gość
niestety, bardzo dużo tu prymitywów. Szkoda. Też kilka razy zapytałam o coś konkretnego - zdarzyło mi się, że nie otrzymałam żadnej odpowiedzi lub tylko 1-2, bywało również, że zostałam obrażona bez powodu. Sama się zastanawiam czasem, po co ja tu w ogóle wchodzę :) chyba to jakieś uzależnienie. Szkoda, że mało kto stosuje się tu do zasady: jak masz coś do powiedzenia w temacie to pisz, a jak nie to się w ogóle nie wypowiadaj.

Gość gość
Zastanawialam sie dlaczego w Polsce kobiety pozwalaja sie traktowac tak przedmiotowo. Teraz juz wiem, same pisza o "wybzykaniu" :O Stawiaja sie w roli worka na spermne dla swojego pana. Jak pan zadowolony bo wyruchal to i one szczesliwe, ze pana zadowolily :O Same chca byc traktowane jak szmaty. Nie krzyczcie, ze kaze sie wam rodzic chore dzieci, ze jestescie miesem do ruchania bo to wlasnie wy tak sie pozwolilyscie traktowac. Mezczyzni w sukienkach albo stare dziady dyktuja wam jak macie zyc :D A cipki piszcza ze szczescia (bo pan je wybzykal w nocy :D) Ciemnogrod jak byl tak jest :O

Gość gośćmarikka
diablica tasmańska chciała błysnąć a wyszło jak zwykle :D x a co do tematu..jak mnie nurtuje jakaś kwestia to szukam sobie w googlach, na portalach o macierzyństwie czasem na kafe zapytam ( i zawsze otrzymuje normalne odpowiedzi - hmmm dziwne) także autorka przesadza, chyba że, dla niej poważną kwestią jest np. czy w te upały wasze dzieci piją? Jak piją to co? ile je 6-mc dziecko? Jak ubrać w taką pogodę? ect.ect. >>>>na takie "poważne" pytania zawsze są głupie odpowiedzi

Gość gość
Autorko,ale o co tobie chodzi? Kazdy wchodzi na tematy jakie go interesuja i na jakie ma cos do powiedzenia.internet dla wiekszosci to forma rozrywki,nie rozstrzasam czy tu sa matki czy nie. Sama na prowokacje nie wchodze bo szkoda mi czasu,wiekszosc tematow omijam po samym tytule wlasnie,bo to on jest skrotem i skoro nie mam potrzeby sie udzielac albo nic nie wniose do dyskusji to omijam i juz. Wiec nie wiem czego sie czepiasz. Zreszta jak zajrze tu co jakis czas to patrze dwie pierwsze strony i jak nic ciekawego nie ma to wylaczam okno przegladarki. To moja i innych osobista sprawa w jakich tematach sie udzielamy. To nie jest niczyim obowiazkiem odpowiadac na jakis temat. Dalas rade to ok, forum internetowe to nie miejsce dla zbawcow swiata. Chyba, myslisz ze swoimi radami swiat zbawisz i ze innych do tego zachecisz:og

Gość re2a
gosc 9.14 - dokładnie!!!

Gość Koralkowa_mama
świata nie mam zamiaru zbawiać ale ciekawi mnie dlaczego jesteście aż tak tępe żeby wypisywać takie głupoty. Mnie by było wstyd to pisać. W domu pewnie zgrywacie mądre kobiety a tu puste idiotki, które są zakompleksione i jeżeli komuś idzie lepiej to od razu wyzywacie.