Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktoś mógłby mi wyświadczyć małą przysługę

Polecane posty

Gość gość

Chodzi o wygląd. Chciałabym coś zmienić w swoim wyglądzie, tylko brakuje mi osoby, która mogłaby mi doradzić. Podesłałabym zdjęcie mailem.

Gość gość
Polecam forum WIZAŻ.pl , tam jest wątek metamorfozy - dziewczyny wstawiają swoje zdjęcie, opisują jakim typem urody są i dostają mnóstwo fajnych porad od kobiet, które potrafią doradzić ;)

Gość gość
Hm, nie chciałabym dawać zdjęcie na forum - chcę pozostać anonimowa. :) Wolałabym, żeby doradził mi ktoś mailowo.

Gość gość
A co byś konkretnie chciała zmienic? fryzurę, kolor włosów, makijaż, styl ubierania, figurę?

Gość gość
Właśnie chciałam się dowiedzieć, co warto byłoby zmienić, a co podkreślić. Osobiście wiem tylko, że ubiór i figurę (jestem zbyt pulchna i noszę zbyt workowate ciuchy).

Gość gość
Chcesz opinii kobiety, czy faceta? Pamietaj tez, że to nie Ty masz sie dopasowywać do tego kto jaki ma typ. Ubieraj się tak jak lubisz.

Gość gość
Płeć obojętna, naprawdę. :)

Gość gość
"Ubieraj się tak jak lubisz" taaa rada po byku, ona lubi worki po kartoflach nosić ale właśnie chce to zmienić, nie wie na co :D

Gość gość
To doradzi ktoś w końcu czy nie?

Gość gość
Nie tyle lubię, co muszę nosić z powodu tego, że jestem przy kości. Niemniej zastanawiam się nad zmianą stylu.

Gość gość
Jak stylu to ...leginsy w panterkę ;-)

Gość gośćHeeh
Ja właśnie też zmieniam styl, bo niestety latek przybywa i już nie mogę ubierać się młodzieżowo. Stawiam na brąz : ) Pasek, buty, koszula w tym właśnie kolorze, bo dodają powagi. Ile Ty masz lat założycielko tematu? Może włącz sobie jakieś filmy gdzie są kobiety podobne do Ciebie i zobacz w co one są ubrane?