Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

III profil Urząd Pracy

Polecane posty

Gość gość

Czy ma ktoś ma ten profil? Co robią z takimi?

Gość gość
wez sie za robote nierobie i leniu

Gość gość
Możesz mi skoczyć idioto.

Gość gość
przepuszczają przez komin

Gość gość
skoczyć to se możesz po piwko do nocnego :p o ile masz na niego siedź na podatkach innych i narzekaj na swój los

Gość gość
Niby kto na mnie płaci? Rolnicy z przywilejami, dopłatami i wszystkim "za darmo", urzędnicy przejadający resztki dochodu narodowego (w tym z UP), roszczeniowe mamuśki i tatuśki którym dopłacają do wakacji, jedzenia, podręczników, rozrywek itd. potomstwa, nauczyciele i reszta budżetowych z 13stkami, wakacjami, paczkami i bezzwrotnymi pożyczkami, oszukujący na każdym kroku "przedsiębiorcy" zdzierający to co brakuje do podatku z klientów i resztą "na czarno", a może ten lekarz, który od 15 lat dostaje na mnie składkę, z której ja nigdy nie korzystam, a on może kopsnąć się na Teneryfę, albo zapisać badanie "swoim" (tym co dają w łapę). Jeżeli już ktoś na mnie płaci to mój ciężko pracujący Ojciec, któremu banda rządząca ukradła rok składek pod pretekstem wieku emerytalnego i które to składki częściowo -jako kiełbachę wyborczą- popchnęła dalej między innymi jako przywileje dla "matek jakichś tam kwartałów", podwyżek dla skorumpowanej policji, czy wyrównań, dla nachalnych, oportunistycznych nauczycieli, lub też armii ministerialnych darmozjadów z całą bandą przydupasów do uposażenia. No, to za mnie jeszcze płaci? Mundurowi emeryci po 40? Tutorzy wybitnych kursów z UP "jak się równo podpisać w Wordzie i nie posikać się ze szczęścia"? Napompowani lekarze? Nadęci profesorowie od niczego uniwersytetów? No, kto jeszcze? Pracownicy korpo czy inne gryzipióry?

Gość gość
wiec pomóż swojemu cieżko pracującemu ojcu jedź zagranice wspomóz rodziców

Gość gość
A moi rodzice, nie chcą żeby ich dziecko wyjeżdżało być wyrobnikiem gdzie indziej. Traktują to nawet gorzej niż bycie wyrobnikiem tu.