Monika00 0 Napisano Lipiec 25, 2014 Mam 14 lat i nie mam już miesiączki przez ok. 2 miesiące. Poprzednią miesiączkę miałam 1 czerwca. Martwię się, że mogę być bezpłodna. Boję się powiedzieć o tym mamie, bo aktualnie jestem z nią pokłócona. Nie chcę też iść do lekarza. W ostatnim czasie schudłam 6 kg. I codziennie ćwiczę i uważam na zjedzone kalorie. Bardzo proszę POMÓŻCIE mi. Nie chcę być bezpłodna :'( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 25, 2014 A od jakiego czasu miesiączkujesz? Cykle były regularne wcześniej? Ile teraz ważysz i jaki wzrost. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika00 0 Napisano Lipiec 25, 2014 Miesiączkę mam już od dawna, jak miałam 13 lat to dostałam pierwszą. Wcześniej cykle były regularne, czasami spóźniały się o 1-2 dni. Niekiedy były wcześniej tez o 1-2 dni. Teraz ważę 45 kg przy wzroście 161 cm. Mogę być bezpłodna ? Proszę o pomoc ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czterdziecha co ma pecha 0 Napisano Lipiec 25, 2014 Jedz po postu.Z wycieńczenia przestałaś miesiączkować...takie są skutki odchudzania... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 25, 2014 brak miesiączki nie oznacza bezpłodności, w Twoim wieku nieregularne cykle są rzeczą normalną, poza tym skoro tyle schudłaś, to nie dziw się, że masz problemy hormonalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika00 0 Napisano Lipiec 25, 2014 Problemy hormonalne ? Co to oznacza ? Ja jem normalnie - 5 posiłków dziennie, owoce warzywa do każdego posiłku. Nie jem tłustych mięs, wędlin. I jakoś rzadko piję. Nom, ale żeby miesiączka spóźniała się aż o 2 miesiące ? To normalne ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach