Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moje drugie dziecko bede musiala karmic mm

Polecane posty

Gość gość

Straszna szkoda,ze bedzie musial jesc te swinstwo:( mam synka 1,5 roku i karmie go piersia za 2 miesiace rodze,ale maly nie chce skonczyc ssac . Widocznie mleczka jeszcze potrzebuje. Pije po sniadaniu i kolacji. W nocy possie tez ze 2 razy a jak ida zabki to i czesciej. Nie chce mu dawac smoka. No wiec nie jest gotowy na odstawienie a ja nie chce zrobic mu krzywdy,bo zostanie jeszcze jakis uraz. Mleko krowie to tez swinstow,nie mowiac o kozim. A roslinne obok mleka nie stalo. A moje dziecko musi dostawac to co najlepsze. Po porodzie mlodsze dziecko bede musiala karmic butelka. Bo nie starczy mi mleczka dla obu. Zreszta jak starszy zobaczy,ze mlodszy ssie to bedzie zazdrosny. Wiem,powinnam byla poczekac z drugim dzieckiem az pierwsze sie odstawi,ale nie wiedzialam,ze tak szybko wroci mi plodnosc:( a maz tak nalegal. Tez chcial troche bliskosci,a nie tylko dziecko przy piersi. To mu dalam. I tak sie skonczylo. I teraz bedzie cierpiec to drugie dziecko nasztucznej mieszance. Na szczescie chociaz jedno dziecko wykarmie najlepiej jak potrafie.

Gość gość
0/10💤

Gość gość
Ale jesteś powalona.

Gość gość
przekombinowalas z ta historyjka

Gość gość
Prowokacja goni prowokacje a , że najlepiej wychodzą dotyczące karmienia to coraz ich więcej. beznadzieja