Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kochamSłodycze

Zmiana stylu życia przy staraniu się o bobasa

Polecane posty

Dziewczyny chciałam Was zapytać czego sobie odmawiacie przy staraniach o dziecko? Czy rzuciłyście palenie odstawiłyście słodycze jecie więcej warzyw? A może jesteście zdystansowane i tryb życia prowadzicie taki jak kiedyś? :) Ja np za każdym gryzem czekolady bądź kebaba mam wyrzuty sumienia że nie ma w tym nic zdrowego i powinnam kupić kg ciemnego winogrona lub orzechów zamiast chipsów :P

Gość gość
Jak ze wszystkim, bez przesady ;)

Gość gość
bobasa ? chyba dziecko !!!

Gość gość
Pol roku przed zajsciem w ciaze nie pilam alkocholu,staralam sie nie jesc fast foodow i slodczy,no i bralam kwas foliowy

Gość gość
ja chlalem,palilem za dwoch

Gość gość
Łykałam kwas foliowy przez rok,nim zaszłam w ciążę.Jadłam normalnie,ale staram się zdrowo odżywiać,więc nie było radykalnych zmian. No i co miesiąc od ewentualnego zajścia w ciążę do miesiączki nie piłam alkoholu. Po miesiączce zdarzało sie piwo.

jeszcze nie zaszłaś w ciążę a już świrujesz :O przy takim podejściu, to będzie dobrze, jak z tego świrowania się nie zablokujesz. Słodycze? Kebab? nieee.. zdecydowanie coś tobą nie tak, za bardzo się podniecasz tematem chyba.

Gość gość
Masz coś nie tak z deklem, czy to główny cel życia -bobas? Jeszcze nie zaszłaś , a już masz szajbę. Co będzie jak zajdziesz, całkiem już ześwirujesz?

Gość gość
grubas- to tego śmierdzący fajkami, bleee

Temat został utworzony dla par które się starają zostać rodzicami. Jeśli Was to nie interesuję proszę nie piszcie nieprzyjemnych rzeczy bo to świadczy o waszym braku inteligencji :)

Gość gość
ZA to ty inteligencją aż błyszczysz, juz na etapie robienia bobasa odwalasz mega szopki.Forum jest dla wszystkich i każdy pisze, gdzie chce, nie ty będziesz o tym decydowała.

dns sądząc po Twoich wpisach pod innymi wątkami jesteś bardzo nerwowym i niespokojnym człowiekiem, wszystko krytykujesz. Wrzuć na luz kobieto i znajdź forum, na którym są ludzie z podobnymi problemami psychicznymi. Pozdrawiam :)

oczywiście że nie drogi "gościu" :) jeśli jest wam lżej piszcie niepotrzebne komentarze, liczę że odezwą się dziewczyny zainteresowane tematem

Gość gość
Ja łykam tylko kw. Foliowy Nie bede sobie odnawialna niczego a szczególnie lampki wina, na to przyjdzie czas jak zaciaze Ps. Na szczescie nie pale