Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

zwolniłam się z pracy proszę o poradę

Polecane posty

Gość gość

zwolniłam sie z pracy, dalam wypowiedzenie ze sie zwalniam na mocy porozumienia stron i ze chce skrocic okres wypowiedzenia z 3 do 1 miesiaca.zgodzili się.powiedzialam dyrektorce wszystko co mnie wkurza w tej pracy, duzo rzeczy tez takich ktore są dla niej niewygodne np. to ze jest zla organizacja pracy.ona rozmawiala z prezesem i podejrzewam a wrecz jestem pewna ze mu przestawila swoja wersje i nie powiedziala wielu rzeczy ktore sa dla niej niewygodne. dzisiaj mi powiedziala ze przyjedzie kadrowa zeby ze mna porozmawiac dlaczego sie zwalniam jest to dla mnie dziwne bo chyba kadrowa nie jest od takich rozmow...tak jest zawsze ze kadrowa rozmawia z pracownikiem o powodach??? i czy mam uwazac i nic nie podpisywac? bo jak zlozylam wypowiedzenie to chyba nic nie musze podpisywac? wole nie, nie ufam tej organizacji. uraziłam ich dume ze sie zwolnilam i troche sie boje zeby nic teraz na mnie nie szukali...moze jestem przewrazliwiona nie wiem, ale jestem teraz nieufna.prosze o porade dziekuje

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować