Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anggie1980

Żona mojego kuzyna 2

Polecane posty

Mam niesamowity problem poniewaz przeraza mnie zwiazek w jaki wdepnal moj brat stryjeczny. Miesiac temu po 5latach wspolnego zwiazku wzial slub z psychopatka. Dziewczyna mlodsza od niego 6lat, niepiekna, szczupla, do tego strasznie oszpecona tatuazami -wstyd sie z nia gdziekolwiek pokazac. Ale nie to jest tym problemem ale jej charakter, nienawisc ktora w sobie pielegnuje i psychopatyczne zachowanie. Moj kuzyn jest osoba bardzo wierzaca, dobra, bardzo lubiana przez ludzi, wyksztalcona. Ona tez jest wyksztalcona,wierzy w Boga ale nie chodzi do kosciola bo "brzydza ja pedofile w sutannach"-jak okreslila, nie umie wspolpracowac z ludzmi, dogadywac sie z nimi. Na kazdego nowo poznanego czlowieka patrzy wilkiem, ciagle powtarza ze nienawidzi ludzi, ze nimi gardzi, ze gardzi "polaczkami". Jest strasznie nieufna, niemila i opryskliwa w stosunku do facetow, co mi bardzo przeszkadza kiedy olewczko traktuje mojego narzeczonego. Co dziwne w stosunku do dziadkow i rodzicow mojego kuzyna, jego siostry i wlasnej najblizszej rodziny jest niesamowicie uczynna, mila, wesola, otwarta... Mimo to widze jak czasem moj kuzyn cierpi przez jej zachowanie. Mowil mi ze ona jest strasznie zakompleksiona, ze czasem wpada w furie i potrafi nawet go uderzyc przy klotni, ze za usmiech skierowany do ladnej kobiety to by go chyba zabila ale bardzo ja kocha, jest dla niego piekna i ma dobre serce, wrazliwe i dlatego z nia jest. W dodatku innym problemem tej dziewczyny jest uciazliwa milosc do zwierzat. Wydaje kupe pieniedzy na schroniska, znosi do domu zwierzeta i traktuje je lepiej niz ludzi. Potrafi weza traktowac jak dziecko a na ludzi warczy. Trzyma rozne przedziwne zwierzeta jak pajaki, weze, warana a planuja dziecko... Maja nawet suke owczarka kaukaskiego ktora jest wypisz wymaluj jak zona kuzyna- wredna i nienawistna w stosunku do ludzi a ona tego psa kocha jak wlasna corke... Przeciez ta kobieta naraza swoje przyszle dziecko na pogryzienie czy zagryzienie bo chyba by tego psa wolala niz wlasnego dzieciaka. Boje sie tej dziewczyny i prosze was o rade jak moge pomoc kuzynowi i jej zeby zmienila sie. Ona chorowala jakis czas temu na depresje, leczyla sie dziurawcami ale do psychologa czy psychiatry nie chce isc i nie wiem nawet jak zagadac do niej w tym temacie. Prosze was o pomoc

oj Anggie ta sytuacja nie jest taka tragiczna, ważne że sie kochają... psycholog mógł by pomóc ale jedynie w tym iż ma ona kompleksy bo w tym że traktuje ludzi nie równo to nie.. kazdy lubi jednych bardziej drugich mniej... co to zwierząt to się uspokój nie będzie przecież wychowywać dziecka w jednym łóżku z wężem czy psem odpuść sb tą pomoc kuzynowi zajmij się sb...

dzieki za odpowiedz! ale ona dobrze traktuje tylko mojego kuzyna, jego najblizszych i swoich najblizszych a reszte z pogarda i agresja. od mojego kuzyna odsunelo sie kilkoro znajomych przez jej nieprzystepny charakter i niesympatycznosc. a ze zwierzetami to tez jest problematyczna sprawa bo ona zawsze ze zloscia wypowiadala sie o matkach ktore dla bezpieczenstwa dziecka pozbywaly sie psa czy innego zwierzecia. a ta jej suka jest naprawde nieprzyjemna i zle jej z oczu patrzy. a ona dla dobra dziecka kiedy pies by go nie zaakceptowal nie pozbylaby sie psa .. moj kuzyn nie chcial tego psa ale ona kupila go bez jego wiedzi i nie mial serca oddac szczeniaka. ona wszystkie te zwierzeta znosi bez jego zgody czy wiedzy a on sie jak glupi godzi. a waran to tez jest zagrozenie zwlaszcza ze to bydle puszcza po domu i on lazi wszedzie a moze przeciez pokaleczyc bo raz juz ugryzl corke jej brata.. boje sie o ich przyszle dziecko i zdrowie mojego kuzyna bo boje sie ze on sie zalamie psychicznie przy niej

słuchaj każdy ma jakieś problemy, ja ci nic więcej nie poradzę bo nie widzę tu dramatyzmu, ze zwierzętami sama przystepuję bo w końcu miejsca zabraknie w mieszkaniu.

Gość gość
nie wtrącaj się

ona brala kiedys leki nasenne i lsd , boje sie ze od tego ma cos nie tak z glowa. kiedy brali slub to ona sobie wymyslila zeby wzieli tylko cywilny i zabrali jedynie dwojke swiadkow i dowidzenia ale moj kuzyn wywalczyl koscielny z kolacja dla najblizszej rodziny a ona ciagle warczala i wypominala ze zaprosil osoby ktorych ona nie chce widziec(bo akceptuje i lubi z jego strony jedynie jego rodzicow, rodzicow jego ojca i jego siostre) ...

Gość gość
Nie wcinaj się w nieswoje sprawy.

Gość Noxe1ka
Twój kuzyn to szczęściarz bo ma kobietę która patrzy realnie na ludzkie s****wo i kocha zwierzatka. Odczep sie od niej bo jestes pewnie przecietnym bydlem ktore zdechnie

Gość gość
skoro twoj kuzyn wzial z nia slub to znaczy ze ona mu odpowiada i nie wp*****laj sie w ich zwiazek. ja czytajac o jego zonie poczulam sie jakbym czytala o sobie. mi ludzie dali wiele kopniakow w tylek i w pewnym momencie zaczelam ich nienawidzic. zona twojego kuzyna pewnie tez miala bardzo zle doswiadczenie z ludzmi skoro obcymi gardzi a milosc przelewa na zwierzeta

Gość Anggie1980
jak wy mozecie nie widziec tu zagrozenia? z perspektywy zycia z psychopatka, narkomanka, mizantropka?! przeciez on moze jedynia z nia na wycieczki jezdzic gdzie nie ma ludzi bo mu zawsze jakis cyrk odstawi ze ja ktos niby wyzywal i zaczyna wyklinac innych . nie moze z nia isc na dyskoteke, do baru, na impreze ze znajomymi bo ona upatrzyla sobie do towarzystwa jedynie swoje zwierzeta, jego siostre, swoja "przyjaciolke" szatanistke i jego kolezke metalowca. uwazacie ze zycie z taka osoba to norma ? to wam gratuluje

Gość Noxe1ka
Chcialabym poznac zone twojego kuzyna :) Wydaje sie naprawde spoko babka. Wiesz jakiej slucha muzyki bo wyczuwam bratnia dusze?

Anggie, a Ty masz jakieś plany wobec tego chłopaka? Bo dziwnie sie zachowujesz. Jego wybór, on ta kobiete poślubił, nikt mu pistoletu do głowy nie przystawił. Dzieci nie mają, wiec ślub całkowicie dobrowolnie wział. Ba, jeszcze naciskał na kościelny. Zluzuj kobieto i nie zaglądaj innym do majtek.

Nie, nawet nie odwazylabym sie mieszac fizycznie w ich zwiazek mimo iz wolalabym aby mial inna kobiete. Balabym sie ze ta wariatka by mnie, jego i nowa kobiete zabila bo nie raz w trakcie zartow pol zartem pol serio stwierdzila ze gdyby ja zdradzil czy zostawil to dosypalaby mu i tej "kurwie" lekow nasennych i ich zmasakrowala. Ona jest chyba satanistka albo schizofreniczka :-O A pracowala jako pielegniarka.. To jest az straszne ze takie osoby opiekuja sie chorymi ludzmi :-O

Gość gość
jak tak ciebie czytam, to bardziej Ty wychodzisz na osobę, która ma cos z głową, obsesje sie leczy, może idz do specjalisty, a ich zostaw w spokoju

Gość gość
Nie lubisz jej bo gardzi Toba-pustakiem zyjacym czyims zyciem ,martwisz sie o kuzyna i przyszle dzieci - a co to kuzyn to jakis uposledzony umyslowo??I co zlego w tym ,ze lubi zwierzeta?? Huj Ci do tego za przeproszeniem !zajmij sie lepiej swoim zapewne idealnym choc nudnym zyciem ..

Gość gość
Nie wierze ,ze ona tak wszystkich nienawidzi , z opisu calkiem fajna spoko babka ,z pewnoscia znalazlabym z nia wspolny jezyk..Ona nie lubi Ciebie bo jestes wscibska i taka szara sie wydajesz ,no chyba ,ze sie myle, jakie Ty masz zainteresowania??

Gość gość
Aggie ile wazysz??widzialas juz penisa? :P Bo pleciesz jak niedodymana :D

to nie tak ze nienawidzi tylko czuje pogarde i niechec do ludzi, zwlaszcza do mezczyzn. jest zdystansowana i malo ufna. nie znosi mojego brata, ojca i mojego narzeczonego bo nawet na nich nie spojrzy. nasza wspolna babcia mi mowila ze jak sa sami z K (zona mojego kuzyna) w sensie dziadkowie, moj kuzyn czy jego rodzice czy siostra to "K jest taka wesola, otwarta, gadatliwa- nawija jak kataryna. a jak ktos inny sie pojawi to siedzi jak mruk i nawet sie nie usmiechnie". Moj ojciec i ojciec mojego kuzyna to bracia. Oboje alkoholicy. Bardzo boli mnie ze K nie znosi strasznie mojego ojca bo ponoc ja obrabial "ze postrzelona, pierdolnieta, brzydka" w co niewierze. ona zaczela nim strasznie gardzic kiedy przyjezdza, krzywopatrzec, nazywac obrazliwie, wysmiewac kiedy siedzi pijany i wmawiac mu ze "zdechnie od chlanska na raka trzustki" przy babci. a on nic takiego na nia nie mowil, cos jej sie przeslyszalo dlatego smiem twierdzic ze ona ma paranoje . i nie najezdzajcie na mnie bo to dla mnie trudna sytuacja.

Gość gość
Jako facet powiem tylko: unikać takich wariatek! Ale jeśli twój kuzyn po 5 latach wciąż jest zakochany, to niewiele możesz z tym zrobić. Jedynie liczyć, że mu przejdzie. Może jak się urodzi dziecko i zobaczy ją w roli matki - przejrzy na oczy. Albo jeśli sama pomimo zapewnień o wierności puści się w końcu z jakimś ,,satanistą''. Wiele zależy od inteligencji i umiejętności psychologizowania twojego kuzyna. Bo jeśli jest naiwnym człowiekiem to ta niezrównoważona kobieta tak go omota swoimi kłamstwami, że jako ostatni jeszcze będzie w nie wierzył. ,,Satanizm'' w połączeniu z miłością do zwierzątek - już samo to nie wróży dobrze (zakładam, że nie mają po 16 lat ;)).

albo jak zacznie jakis temat to ciagle pierdoli o narkotykach, lekach nasennych, chorobach - zwala smiejac sie ze to takie zboczenie zawodowe ale ja widze ze to nie jest normalne... nawet moj kuzyn jej zwracal uwage ze ciagle o prochach gada jak narkomanka. ja bylam dla niej mila, otwarta, pokazywalam jej rozne kosmetyki ktore kupilam to to zwyczajnie zlala a chcialam nawiazac z nia taka babska wiez.

ona ma 24lata a kuzyn 30... czy sie pusci to nie wiem bo ona ma ogolna niechec i obrzydzenie do mezczyzn ale babcia cos w zartach wspominala ze ona z tym przyjacielem mojego kuzyna tym metalowcem cos moze krecic i go zostawic dla niego , na co ona wybuchla smiechem i stuknela sie jej w czolo. potem chciala go swatac ze swoja przyjaciolka metalowa ale cos tam nie wyszlo...ale widac ze sie lubia. ona satanistka nie jest, tak mi sie wymsknelo ale dziwnie sie zachowuje, jak psychopatka . niewysoka, szczupla, niezbyt piekna zlotowlosa dziewucha z obrzydliwymi tatuazami. ale moj kuzyn przystojniejszy i wiecej zarabiajacy niz ten jego przyjaciel, moj kuzyn to ladny brunet i szczuply, wyksztalcony a tamten kolega tez wyksztalcony ale brzydki i z lekka nadwaga wiec chyba go ona nie zostawi tak latwo. moj kuzyn nie raz jej dawal ultimatum ze albo pojdzie do psychologa albo koniec ale wszystko jakos zamiatala pod dywan, lagodzila sytuacje i on wracal szczesliwy do codziennosci.

a ona cale dnie nic nie robi w domu, obiad tylko ugotuje a takto albo lata z ta swoja przyjaciolka, albo gra w gry, albo nianczy te swoje potwory i ta suke paskudna a jak wraca kuzyn z pracy to ciagle narzeka ze syf itp. ona pracowala rok w szpitalu ale szybko jej sie odwidziala kariera bo ja wspolpracownicy draznili . ona planuje znow na rok isc do szpitala zeby miec 2lata doswiadczenia i wlasna dzialalnosc pielegniarska zalozyc ale ja to czarno widze z jej podejsciem. jej rodzice i rodzenstwo tez narzekaja na jej charakter i lenistwo.

Gość gość
jaka normalna kobieta trzyma w domu warana czy pajaki?! ciekawy przypadek ta wasza bratowa :-O a tak nawiasem mowiac twoj ojciec - zul tez nielepszy skoro wyzywal ta dziewczyne bez powodu. dobrze mu pojechala

Gość gość
ona idealnie pasuje do waszej rodziny :D ty wscibska k****, twoj stary to menel, kuzyn to p***a ktora daje sobie na leb wejsc byle szmacie a ona wariatka.