Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża a okres

Polecane posty

Gość gość

Witam. 21 kwietnia zaistniała taka sytuacja iż na jednej z zabaw za dużo wypiłam i nie pamiętam niektórych momentów z tego dnia, krótko mówiąc urywał mi sie film w niektórych sytuacjach. Na zabawie byli podejrzani kolesie, którzy no... zalecali się do mnie. Z tego co mówiła mi koleżanka to cały czas mnie pilnowała i miała non stop na oku. Tymczasem jestem dziewicą i wydaje mi się, że gdyby doszło do jakiegos kontaktu pamiętałabym ze względu na ból towarzyszący pierwszemu razowi oraz dlatego, że nie zaliczałam jak to mówią nastolatkowie ''zgona'', gdyż pamiętam większość zdarzeń. Od tego czasu miałam 4 razy miesiączke. Pierwszą po 21 dniach, drugą po 26, trzecią także 26 i czwartą 25. Wiem, że podczas ciąży zdarzają się przypadki gdzie kobiety krwawią myśląc, że to miesiączka, a jednak są w ciąży. Moje krwawienie pierwsze i drugie było obfite takie jak każde, jednak trzecie i czwarte przez pierwsze 3 dni było obfite, natomiast już przez kolejne 2 dni zdarzały się tylko delikatne plamienia lub krwi nie było w ogóle, jedynie trochę po kąpieli. Do tego zastanawia mnie mój brzuch... jest tak jakby zaokrąglony ku dołowi, choć muszę powiedzieć, że nigdy nie mogłam się pochwalić płaskim brzuchem, ale jak on wyglądał to szczerze nie pamiętam. Jakie jest prawdopodobieństwo, że mogę być w ciąży i czy jest w ogóle? Myślicie, że już za bardzo to wszystko przeżywam? Dodam, że naczytałam się na tych wszystkich foraach i doszłam nawet do tego, że błone dziewiczą można podejrzeć i tak też zrobiłam. Nie zauważyłam nawet najmniejszej dziurki. Proszę o pomoc. Naprawdę sie martwie :(

Gość gość
Nikt nie odpowie?