Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do facetów w sprawie samochodu do 15 tyś

Polecane posty

Gość gość

A moze i do kobiet które znają się na samochodach. Chcemy z rodziną kupić samochód taki do 15 tyś. Najlepiej jakiś góra 6 letni. Ekonomiczny, diesel, nie za mały ale i nie kombi. Taki do jazdy po mieście ale i żeby raz w roku pojechac na większe wakacje. Co polecacie???

Gość gość
Ford Mondeo

Gość gość
Astra III? Sama jezdze taką z 2008 roku, silnik diesla 1.3, spalanie 5 l/100 km. Wiadomo przy takim małym silniku ciężko mówić o przyjemności z jazdy, ale do miasta nadaje się idealnie, bo superekonomiczny, no i części do opla znacznie tańsze niż do francuzów czy japończyków :)

Gość gość
Ford focus, renault megane, clio ale bez turbiny i nie wersja 100 koni bo na miescie to autko sie meczy

Gość gość
Mondeo za drogi. 10 letni za 16 tys mniej wiecej a rodzice na starszego niz 6 lat sie nie zgodza

Gość gość
Dodam jeszcze, ze mam hatchbacka, ale bagażnik spokojnie miesci wózek. Poza tym 6 biegów, klima, tempomat,więc wszystko co niezbędne ;]

Gość gość
No własnie chciałam opla astre 3 bo mi sie ogólnie z wygladu bardzo podoba ale ciezko przystepna cene znaleźc :D

Gość gość
co Ty opowiadasz. Ja mam Mondka 2004 r i takie chodzą za 7-8k, więc wydaje mi się, że 6-letniego za 15 może się udać.... A jak nie to fokus. Nie słuchaj bredni o fordach jakby co, moim jeżdżę 4 rok, ale fakt, że kupiłem zadbanego, i raz olej wymieniałem i klocki. Tyle z opłat i kosztów (oprócz ropy i ubezpieczenia oraz przeglądów oczywiście)

Gość gość
To może lepiej jeszcze troche pozbierać kasy, żeby mieć te 20 tysięcy,?? do Twojej kwoty ciężko będzie znaleźć dobrego, ekonomicznego diesla, który ma tylko 6 lat...

Gość gość
no ale z tego co widze to za astre tez kolo 20 tys by trzeba dac.