Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozezs360

Siostra urodzi bliźnkaczki i ......

Polecane posty

Gość Rozezs360

Więc tak siostra spodziewa sie blizniaczek. Poprosiła mnie abym poszukala imienia dla drugiej córeczki. Wybrali Felicje ale nie wiedzą jakie drugie imię. Siostra fatalnie się czuje. Wymiataje i musi cały czas leżeć. Proszę was pomozcie. Mam takze wiele spraw na głowie i nie mam czasu szukać imion. Tylko nie krytykujcie. Z góry dziekuje.

Gość gość
Pryszczylia

Gość gość
Felicja, a feeee :-P Liliana i Jagoda

Gość gość
felicja i adela

Gość gość
Felicja i Franciszka:)

Gość gość
Faustyna:) Lub Helka:)

Gość gość
Felicja i Melania :D Fela i Mela, hahahahahahaha :D:D:D:D:D

Gość gość
Masz tutaj kalendarz z imionami http://dniwolne.pl/imieniny jak masz czas zadawać pytania na kafe i czytać odpowiedzi to przejrzeć codziennie jeden miesiąc też dasz radę.

Gość gość
może od tych wymiotów coś jej się w głowie zruszyło... nazwać dziecko Felicja? Może niech nazwą Maria i Magdalena albo Ania i Ewa - normalnie jakoś. Jeżeli chcą mniej klasycznie to może Pola i Ada ... tak wiele jest pięknych imion, które mają jakąś symbolikę, znaczenie, patrona... nie rozumiem Twojej siostry - poprosiła Cię o wybór imienia dla córki, bo źle się czuje... przecież nie musi nazwać już, może nawet po porodzie, jeżeli nie ma pomysłu to może warto zerknąć w kalendarz kiedy się urodzą - moja babcia opowiadała, że w jej domu rodzinnym był taki zwyczaj a nazywali się ładnie ;-) Albo może warto sięgnąć do korzeni i zobaczyć jak się nazywali pradziadkowie czy jeszcze dalsze prababcie i tak nazwać, albo nawet po babci na pamiątkę... Nie poznałam nigdy Felicji, ale jakoś nie pasuje mi to imię ;-(

Gość gość
dżesika, Brajana,Dżulia,Sindy, Paris , :o

Gość gość
Felicja pięknie , bardzo ładne imię Ktoś już tu porzucił Helkę Pasowały by do siebie te imiona, oba bardzo ładne