Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój mąż nieudacznik

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego ja za niego wyszłam?? No rozum mi odjęło normalnie. Robić mu się nie chce, najlepiej to jak by kasa sama z nieba płynęła. Znów stracił pracę i jakoś nie bierze się za szukanie następnej. Jak tylko odzywam się, że może by się wziął za szukanie to awantura się kończy. Granie na kompie to jego zajęcie.

Gość gość
No niestety ale pretensje możesz mieć tylko do siebie, przecież nikt Cię nie zmuszał do małżeństwa z nieudacznikiem. Podjęłaś głupią decyzję to teraz za to płacisz.

Gość gość
a duze mialas/masz powodzenie?

Gość gość
Zrób focha na niego, nie odzywaj się przez cały dzień i nie rób obiadków dla was tylko dla siebie i śpij w drugim pokoju

Gość gość
No tak, przecież nie piszę że mam do kogoś pretensje. Poza tym jak za niego wychodziłam to był inny, nie migał się od pracy, często szukał możliwości dorobienia do pensji itp... Teraz nawet jak pracuje to wszędzie jest źle, najlepiej swój interes prowadzić, bla bla bla. tylko nic w tym temacie nie robi ! Na gadaniu się kończy, szlag by to trafił.

Gość gość
Wiecznie, nieszczęśliwy, wszystko ja muszę organizować, ja załatwiać, już mi się odechciewa. Nie wiem już jak z nim rozmawiać, nie chcę żeby dzieci słuchały awantur :(

Gość gość
a jak się wścieknie to wali mnie w twarz :(