Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ojciec mnie uderzył z całej siły w twarz

Polecane posty

Gość gość

Nigdy mu tego nie wybaczę :( :( mieszkam w domu razem z ojcem, bratem i swoim synem :(. Facet uciekł gdy tylko zaszłam w ciąże a ja zostałam z tym wszystkim sama. Odkąd się matka wyprowadziła jest jeszcze gorzej. Ojciec czepiał się mnie już za życia matki, że jestem nieodpowiedzialna, że jestem zła córka, zła matka. Zaszłam w ciąże z mężczyzną ale lubię również kobiety, dzisiaj całowałam się ze swoją koleżanką w swojej sypialni, ojciec to zobaczył i zrobił awanturę, wyzywając mnie od dziwek, lesb. Chciałam wziąć syna i się wyprowadzić ale on uderzył mnie w twarz. I nie umiem mu tego przebaczyć.

Gość gość
patologia

Gość gość
Ciesz się ze nie jestem twoim ojcem. Ja przyjebałym ci mocniej kurwo!

Gość gość
A mój ojciec to co robi, sprowadza sobie ciągle coraz to bardziej nowe i droższe dzi**i. Jeszcze mojego brata wciąga w te świństwa. A mnie niby nic nie wolno??? Ojcu wszystko u mnie przeszkadzało, to że byłam w ciąży, teraz to że mam kobietę, on to najchętniej chciałby żebym żyła jak zakonnica. Jeszcze mojemu synowi wmawia że on go kocha.

I dobrze zrobił. Na gejów i lesby są tylko dwa lekarstwa: 1) kij 2) gaz

Gość gość
Ojciec nie miał prawa Cię uderzyć, powinien pamiętać o tym że jesteś jego córką. Poza tym jesteś matką jego wnuka i jeśli posiada do tego dziecka jakiekolwiek uczucia to powinien przymknąć oko na twój pocałunek z kobietą.

Gość gość
I nawet długie zdania piszesz dzisiaj. No proszę, proszę.

Gość gość
slabe to prowo, ale niektorzy sa tepi i sie lapia. Mozesz mi wyjasnic, jak Twoja matka zdolala sie wyprowadzic, bedac trupem? :D Cytuje "Odkąd się matka wyprowadziła jest jeszcze gorzej. Ojciec czepiał się mnie już za życia matki..." - to w koncu matka sie wyprowadzila, czy umarla? Musisz sie ostro podszkolic w sferze prowokacji!

Gość Vicekról Cyganów
Pamiętaj suko! Mężczyzna ma prawo mieć wiele kobiet. Kobieta ma być oddana i wierna jednemu. To obowiązek.

Vicekról Cyganów - cyganie to najgorszy pomiot, który powinien być sterylizowany z urzędu, aby nie przekazywał wadliwych genów dalej . . .

Gość gość
Matka się wyprowadziła, to za życia napisałam bo miałam na myśli co innego. Jak to było kiedy z nami mieszkała, ona się wyprowadziła do innego gacha. Od tej pory mój ojciec traktuje mnie jeszcze gorzej. Co mojemu ojcu przeszkadza to że całowałam się z kobietą.

Gość gość
Na miejscu ojca to bym ciebie i tą zdzirę z domu wyrzucił, co już ci się chłop znudził a ty szukasz przygód z dziewczynkami, zamknąłbym Cię w psychiatryku a dzieciaka ci odebrał.

Gość gość
Twój tata umiera, chyba że jest nędznej postury, bo gdyby był zdrowy i cię uderzył z całej siły, to byś nie pisała tego teraz, tylko leżała na OIOM-ie, gdzie by cię wyleczyli z sodomii :P