Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćike

o matko i corko

Polecane posty

Gość gość
15:04 No wlasnie!!! Co ona się trzęsła jak matka opowiadała??? Jakas nerwica czy moze siku jej sie chciało:) A myślenie Pauliny ze bransoletka się zerwała bo pewnie nie była srebrna::) to srebrne się nie zrywają?:) Ale za 25 ;- to budzi wątpliwości. A stara bedzie czytała książkę ale autorki nie potrafi poprawnie przeczytać na razie:) ) oj kobito, kobito...

Gość gość
Stara to przynajmniej kupiła jakąś książkę a gwiazda-córka bardzo "ładnie" zareagowała na tematykę anoreksji. Żenada. I dwie pary takich samych butów, jakby nie mogła wybrać.

Gość gość
Nie wiedziałam, że temat uzależnień i zaburzeń odżywiania jest taki zabawny.

Gość gość
16:15 dokładnie! Nie wiem co w tym śmiesznego... Jaka ona jest głupia i pusciutka naprawdę szkoda gadać...

Gość gość
Serio??? 400,- żeby wyglądać jak mop??,!!!! DRAMAT! Z tymi warkoczykami wygląda strasznie głupio. Juz sobie wyobrazam jak hej to zniszczy włosy. Bez pomyslunky dziewczyna.

Gość gość
czemu taka cisza tutaj ?

Gość gość
A jakie włoski sb Paulinka zrobiła, fuuu

Gość gość
Zrobiła mase warkoczykow i wygląda jak wypasiony mop!

Gość gość
A o czym tu pisac? Że obie takie bystre ze mylą pelikana z flamingiem?

Gość gość
Ojej , damesy z Wodzisławia znów wątek skasowały. To ze kanał juz tylko do trzepania kasy służy i jest banerem reklamowym sie nie spodobało? Prawda w oczy kole.

Gość gość
Od 6 dni podniecają się tylko książką

Gość gość
Stara jakie ma siano zamiast włosów to nie mam pytań. Książka o nich? Czyli o kim ? O bezrobotnej matce i 18 letniej córce? A co one szczepionke na grype odkryły czy są innymi Skłodowskimi? Czego one dokonały? Ich slawa polega na tym ze lajkują i podniecają sie nimi dzieci 10-12 lat patrzac na pusownie i treśc konentarzy. Wielki fejm. Kanał to "O matko i córko" a jakos komentujących matek w komentarzach brak bo tam nie ma tresci dla matek tylko durne czekendze i reklamy, reklamy, reklamy... Kolejne wypociny o niczym ale przeciez dzis wszyscy piszą ksiązki i kase trzeba trzepac.

Gość gość
Ale w ostatnim vlogu, paulina ma masakryczne brwi. Dwie czarne, grubaśne futra nad oczami... U jasnej blondynki... Dramat i ona była tak w szkole??!!!

Gość gość
Zdjęcie na okladce tej ich pożal sie Boże książki okropne jest. Są takie sztuczne jak dwa manekiny. Stara z tymi wywalonymi licówami i uśmuechem a la Pedigree Dentasicks lalunia-córunia, ktora wyglada na 25+. Bardziej sztucznie się nie dało? Porażka.

Gość gość
Stara niech se fryzjera poszuka bo ten tnie ją na beret włoski zniszczone u jednej i u drugiej ,daremne są książke kupie jak będzie po 5 złotych :)

Gość gość
Ja nawet jak za darmo będzie to nie wezme bo to żadne dzieło wolę ksiązki innych pisarzy ,obie popisują się że nie da się już patrzeć i słuchać

Gość gość
Spoko świętowanie rocznicy u 17 latki - wyjazd do Warszawy by na spokojnie skeks uprawiać. Siedzieć w hotelu, porobić fotki dla żarcia, uprawiać seks i rano porobić zdjęcia dla śniadania. Brawo! Mamusia napewno dumna.

Gość gość
Od dwóch lat razem sypiają młoda chce z nim zamieszkać na stałe ma duzo swobody dlatego jest jak jest a mamuśka faktycznie dumna że nieletnia już współzyje :(

Gość gość
Na pewno kupuje im gumki :)młoda zmanierowana do granic możliwości i te szastanie pieniedzmi jak za dużo ich ma to niech kupi zabawki do domu dziecka albo pieluchy jednorazowe dla sierot bo ich tam ciągle brakuje ,wstyd Paulina że matka nie wykształciła w tobie odruchu empatii dla biednych i niesienia im pomocy,wydajesz krocie łatwo zarobionych pieniedzy na bziajdy i byle co,wstyd :(

Gość gość
A niech sobie wydaje na co chce

Gość gość
Ale nie musi obnosić się z bogactwem i chwalić sie co to nie ma troche skromności by sie przydało

Gość gość
Niewychowana zmanierowana pazerna na hajs :(

Gość gość
Wygląda jak Nataszka zpod latarni w jej wieku bardzo zniszczona

Gość gość
Zmanierowana niewychowana zdemoralizowana zepsuta :(

Gość gość
znowu sie produkuja darmoszkami z firm,nie da sie na nie juz patrzeć młoda coraz bardziej irytujaca ,FUJ !!!!

Gość agnieszka

O to tutaj chodzi....kazdy ma mysleć,, ze oni ze soba sypiają .....bo to rodzi dyskusje i insynuacje, a to znów nabija wyświetlenia/  Watpię, aby mama pozwoliła jej realnie nocować z tym chłopakiem 

Myślę, że Paulina dorosła jest już prakycznie ,  no jak zaczynały niech paulina miała ze 13 lat...teraz ona i jej widzki to dziewczyny  praktycznie 18 - stki , myślę że kanał padnie albo zmieni formułę, jeżeli paulina pójdzie na studia .............. 

Gość gość

Byłam w Katowicach ot tak z ciekawości, i na spotkaniu rzeczywiście były same dziewczynki i mało nastolatek ,matka wyglądała rewelacyjnie,promienna cera i śliczny uśmiech, przebiła beznamiętna córkę,Paulina słaby wygląd,zły makijaż,twarz bez wyrazu,matka swobodna ,fajna,córka strasznie gwiazdorzyła ,za to Kevin bardzo wysoki ,przystojny,jak model,bardzo się podobał ,aha,książki nie kupiłam ,bo po co...

Gość Zodiakowa

Takie sobie są i oglądam ich czasem ale wkurzam mnie to że namawiają na kupno książki.