Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiszka5

szyjka przed okresem

Polecane posty

dziewczyny! mam pytanie- przed wakacjami (okolo 12 dnia cyklu) piescilam sie z chlopakiem, ale nie doszlo do stosunku, jak bylam na wakacjach w cieplych krajach to dostalam krwawienia (po owulacji, bo okolo 17 dnia cyklu), wrocilam i dzis mija 29 dzien i nadal nie mam okresu, temperatura utrzymuje sie wyzsza, ale szyjka jest otwarta i nisko (tylko, ze zamiast krwi widze zoltawy gesty, rozciagliwy sluz). na ile godzin/dni przed okresem szyjka sie otwiera? dodam, ze podroz byla dla mnie dosc mocno stresujaca, bo nie przepadam za lotami samolotem.

odpręż się bo dostaniesz okres:) w ciąży szyjką sie zamyka i jest wysoko.

a ile moze sie spoznic okres po wakacyjnej podrozy? i co z tym sluzem? bo wciaz nie ma, a ja coraz bardziej sie denerwuje...

Gość gość
Seksu nie uprawiala a szyjka się martwi

zrob test skoro sie martwisz a jak wyjdzie negatywny to do lekarza i po sprawie, skoro byly tylko pieszczoty to jak ma byc ciaza?? zrozumiesz jak zaczniesz sie kiedys o to dziecko starac!!! wybacz ale musze to powiedziec dobitnie ! od palca nie zachodzi sie w ciaze!!!

spokojnie, ja tylko pytam o to na ile przed okresem szyjka sie otwiera i jaki jest sluz, o nic wiecej :)