Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

ciąża po tabletkach anty

Polecane posty

Gość gość

Witam mam pytanie dotyczące zajścia w ciąże po odstawieniu tabletek.Powiem tak jestem mamą 2 letniego szkraba tylko poprzednia ciąża była planowana co do dnia używaliśmy tylko prezerwatyw.Więc jeżeli chodzi o anty to totalnie sie nie znam.Po porodzie zdecydowałam brać tabletki bo po cesarce lekarz zalecił minimum 2 lata przerwy miedzy ciążami i wolałam nie ryzykować.Brałam tabletki jakieś 11 miesięcy i postanowiliśmy że chcemy mieć 2 maleństwo.Pytałam gin ile czasu trzeba odczekać po odstawieniu to mówił ze teraz tabletki są nowej generacjo i od razu można działać.Ale zapomniał sie zapytać jak to jest z płodnością od razu wraca?Czy tak jak przy prezerwatywach w połowie cyklu zaczynają się płodne dni czy jak to jest?Skoro lekarz mówił że od razu można to 2 dni po tzw okresie a raczej krwawieniu z odstawienia zaszaleliśmy i wg starego systemu w połowie cyklu niby powinny być płodne tez i zastanawiam się jaka jest szansa, że nam sie udało.Czy raczej nie ma co liczyć na ciąże w tak krótkim czasie?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować