Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co ja mam zrobić z bratem ?

Polecane posty

Gość gość

Ja mam 28 lat, moja siostra 25 lat i mój najmłodszy brat - 24 lata. Rozstał się z dziewczyną, która go zdradzała i od tego momentu to nie ten sam facet. Traktuje kobiety jak przedmiot, wyrywa laski na jedną noc. Kupuje drogie aut ja już nie wiem jak mam mu przemówić do rozsądku. Rodzice są załamani chociaż nic nie mówią. Co mam zrobić, żeby jakoś nim potrząsnąć ?

Gość gość
daj mu spokoj niech robi co chce jest dorosly zajmij sie swoim zyciem jak go s...ka zdradzala to teraz niech on sie zabawi panienkami, kupuje drogie auta i co z tego za twoje kupuje albo rodzicow? zazdrosna jestes o to ?

Gość gość
Jestem taki sam i dobrze mi z tym. Twój brat stał się mężczyzną a przestał być frajerem.

Gość gość
Kupuje za swoje. Naprawdę wstyd mi za niego. Zachowuje się jak dzieciak.

Gość gość
Jakby był mężczyzną to miałby już stałą partnerkę, żonę i dziecko.

Gość gość
Jakby był mężczyzną to miałby już stałą partnerkę, żonę i dziecko. Chyba na zapadłej wsi, w wieku 24 lat faceci dopiero wchodzą w życie, a nie żona , dzieci, nie każdy jak ty żuje na wiosce. Niech odreaguje, nic nie zrobisz, leczy rany i się mnie na "dziwkach" normalny etap u faceta.Jak się już "zemści", ochłonie to kogoś sobie znajdzie, nic na siłę. Teraz jest na etapie zimny skurwiel:)

Gość gość
Tak miałby stałą partnerkę do ruchania, żonę do garów i dziecko bo wypada, ale bzdura.3 w 1 buahahah

Gość gość
Minął już rok. Ja mam dość wysłuchiwania jaki to mój brat jest zły. Rodzicom jest przykro, że nie wychowywali syna tak jak powinni. Ja jako najświeższa córka widzę to u nich. Mieszkam z rodzicami i widzę jak oni to odczuwają. Mam 3 letniego synka który uwielbiał mojego brata zostawał u niego na noc, a teraz to ja bym mu nigdy go nie powierzyła .

Gość gość
.

Gość gość
tez mam taki przypadek z moim kolegom. widocznie on musi odereagowac.nic nie poradzisz. zostaw go samego sobie. wyszaleje się , spotka rozsadna dziewczyne to zmieni się,

Gość gość
On ma już 24 lata, ile będzie odreagować ?

Gość gość
3/10 słabe prowo

Gość gość
Prowo i to denne, 24 lat to dziaciak, anie facet.Faceci poważniehja około 28-30 lat, wieć ma jeszcze sporo czasu.

Gość gość
oj wieśniaczko to ze ma 24 lata nie znaczy ze ma mieć już gromadę dziciorow i żonę ogarnij sie babo to nie średniowiecze! tez mam tyle lat i nie w głowie mi zakładanie rodziny ....

Gość gość
Dobra może przesadziłam, że już powinien mieć rodzinę, ale stałą dziewczynę już powinien mieć, a nie co noc inną.

Gość gość
Daj spokój, może nie chce byc w stałym związku i już. Mój facet też przede mną miał tylko laski na jedną noc i co z tego? Mi to w niczym nie przeszkadza

Gość gość
Był w stałym związku 3-4 lata, a teraz nagle mu się odwiedziło ?

Gość gość
Raczej zrob coś z sobą, po co facetowi w wieku 24 alt stała dziewczyna?No po co?Przecież mało kto w tym wieku jakieś slubowanie planuje.Niech sobie żyje jak chce, jego sprawa, aż ew twoje tętej głowie to się nei mieściu to już tówj problem, anie brata.Ja na miejscu brata ostro bym ciebie ojebała,ze się wtrącasz nie tam, gdzie powinnaś.Masz średnioiwiecze we łbie i jeszcze oczekujesz,ż ektoś ma być tak samo zacofany jak ty.Lecz się.