Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy istnieja jeszcze normalne matki czy tylko nawiedzone mamuskii

Polecane posty

Gość gość
tak, na pewno mówiąc o temperamencie mam na myśli kolki "inteligentko". płacz, darcie się, marudzenie - za to odpowiada temperament, są głośniejsze dzieci , nie chcące spać itd. i te cichsze, spokojniejsze i przesypiające noce :)

Gość gość
14.14 puknijj się w łeb drzewko ma rację, a ty pierdzielisz idiotyzmy, bo ty akurat wiesz jaki temperament ma kobieta której nigdy nie widziałaś i nie słyszałaś, a czytając twoje obraźliwe wpisy to ty musisz mieć upierdliwy i złośliwy charakterek baba zołza pierdziolinda z magla :P

Gość gość
hahaha no właśnie jak się układa noworodki? skoro mówisz że inne dzieci są ułożone a jej nie :P :P sama jestem ciekawa :P

Gość gość
Ja nie lubie z nikim rozmawiac o dzieciach! Owszem jak ktos zapyta odpowiem, krotko poopowiadam, zapytam o dziecko rozmowcy i koniec. Nudza mnie niemilosierne rozmowy o dzieciach. O mojej corce rozmawiam z mezem, pediatra, siostra. Unikam jak ognia nudziar. Niestety pracuje w babskim towarzystwie i juz od rana jestem zmuszona sluchac trajkotania. Uwielbiam rozmawiac o filmie, podrozach, sporcie, czasami o polityce. Kocham moje dziecko ponad zycie ale na sama mysl ,ze mialabym dwie godziny gadac co jadla, co juz umie, czego nie umie, jak zachowuje sie w przedszkolu, jak sie rozwija, na jakie zajecia chodzi itd-robi mi sie slabo.

Gość gość
"Unikam jak ognia nudziar". Brawo. Nie ma to jak rozmowy o polityce poezji i podróżach z napuszoną intelektualistką.

Gość gość
A ja gościa z 16.39 rozumiem...kocham dzieci bardzo,ale te niekończące się ciumkania ,co jadły,co zrobiły,gdzie były są naprawdę beznadziejne...pewnie,że zdarza się coś opowiedzieć i odziecku,jak coś śmiesznego odstawi,ale rozwlekać się nad prozą życia z dzieciem-bez sensu.Też wolę pogadać o cymś innym i oderwać się od dziecięcych spraw,których aż nadto mam w domu ;)

Gość gość
17.08 ale zawsze można pogadać o czymś innym czy dla ciebie jak ktoś nie gada o dzieciach non stop to jest napuszonym intelektualistą i gada o poezji? no sorka ale jest milion innych tematów no i o dzieciach też można ciekawie rozmawiać a nie tylko trajkotać o konsystencji kupki

Gość gość
a ja kocham swoje dziecko, jest dla mnie najpiękniejsza i najmądrzejsza Codziennie jej to powtarzam, i sa to słowa prosto z serca Mam najcudowniejszą córcie na świecie Oprócz mojego ukochanego to najpiękniejszy dar jaki dostałam od życia Nie wstydzę się tego i mało co uważam że każda matka powinna tak traktować swoje dziecko jak ja swoje

Gość gość
kolejna co nie zrozumiala tematu, porazka z inteligencja kafeterianek ja tez mowie mojej corce ze jest super ale nie zanudzam otoczenia i nie koloryzuje

Gość gość
18:27 Oczywiście ale nie nazywam innych nudziarami tylko dlatego, ze nie mają takich zainteresowań jak ja.