Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy sobie poradzimy nad opieką ,,obcego" dziecka ??

Polecane posty

Gość gość

W następną środę wybieramy się wraz z narzeczonym na dłuższy weekend do Polski, dokładnie jedziemy w okolicę Zakopanego. Wybieramy się na 5 dni. Bierzemy siostrzeńca narzeczonego. Chłopiec ma rok. Zostawał u nas na weekendy ( byli na weselu 3 weekendy pod rząd). Bierzemy łóżeczko turystyczne, żeby mały nie spadł nam z łóżka. Trochę się boję, że nie usłyszymy jak mały będzie płakał rano (budzi się ok 8-9). Wiem kiedy co je, ale mimo wszystko boję się, że nie dam sobie rady z tym maluchem.

Gość gość
Dacie radę.

Gość gość
i chce Wam sie utrudniac sobie wlasny urlop opieka nad roczniakiem? Podziwiam :D

Gość gość
w dodatku nie swoim. Też podziwiam i zazdroszczę matce dziecka że ma taką pomocną rodzinę

Gość gość
Mama chłopca jedzie na szkolenie. A urlop mieliśmy na Ibizie, a teraz to tylko weekend.

Gość gość
Roczne dziecko no może być ciężko

Gość gość
Jestem w sozku ze z własnej woli zdecydowaliście się na urwanie glowy. Urlop z rocznym NIE SWOIM dzieciem to dla mnie bylaby kara a nie żadna przyjemność, Nie wszędzie i nie o każdej porze można wyjść ,tylko wszystko pod NIE swoje dziecko dostosowywać. Masakra

Gość gość
autorko ja będąc z swoimi dziecmi na wczasach miałam nie tega mine z powodu tych wielu wyrzeczen na wyjeździe z powodu dzeci , i nie powiem ze bylam szczeliwa odmawiając sobie niektórych rzeczy a co dopiero mowic o siostrzeńcu chłopaka, a jak się ma roczniaka to nie wszystko da się na spontana zrealizować bez wcześniejszego planowania przygod jak dla mnie to dziwny pomysl z wzieciemz sobą takiego balastu

Gość gość
Mama chłopca jedzie na szkolenie. My na urlopie byliśmy na Ibizie a teraz jedziemy na 5 dni na taki dłuższy weekend. Mały i tak byłby albo u nas albo u dziadków. Uwielbiam tego chłopca.

Gość gość
co innego mieć dziecko u siebie w domu, w domu jednak większa harmonia i organizacja panuje, bo zna się swój teren i otoczenie ,a co innego wyjad gdzies w nowo poznane miejsce majac tyle atrakcji przed nosem ale trzeba wszystko pod dziecko ustalać W zyciu na to bym się nie zgodzila :/