Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

odpuścić sobie?

Polecane posty

Gość gość

Hej, byłam w związku rok. Po roku zerwał ze mną, mówiąc, że nie widzi naszej przysłości razem. Dwa tygodnie nie mieliśmy kontaktu. Potem zgadaliśmy się i czasem rozmawialiśmy, jak dawniej. Zaproponowałam spotkanie i się zgodził. Tydzień później stwierdził, że jednak nie chce się widzieć. Powiedział, że mam sobie odpuścić. Nie kłóciliśmy się, wszystko było dobrze. Zostawił mnie z dnia na dzień. Mam odpuścić? Chcicałabym się pospotykać nawet ot tak, bez zobowiązań, ale on nie chce.

Gość gość
Gdzie twoja godność?

Gość gość
Nie mam jej. Jesli mogę coś zyskać, to nie potrzeba mi godności.

Gość gość
Dobrze Cię rozumiem-jak na czymś zalezy to czasem traci się godność. Ale jak dostałaś jasny komunikat że nie chce-trzeba odpuścić. Przynajmniej masz czarno na białym

Gość gość
dzięki za odpowiedzi. Tak to jest, że człowiek karmi się nadzieją. Przynajmniej ja ;)

Gość gość
nie rób tego. ja kiedyś też się poniżyłam, walczyam o faceta,który mnie zlewał, źle traktował. został ze mną 3 miesiące dłużej, a i tak zostawił. gdybyśmy rozeszli się wcześniej przynajmniej bym ocaliła trochę godnosci, a tak toi faceta nie mam i jeszcze mam do siebie dużo pretensji, że tak się poniżałam.

Gość gość
Co zyskasz? Brak szacunku do samej siebie za wystawianie tylko?

Gość gość
zapomnij o nim a poszukaj sobie innego ktory bedzie cie szanowal i chetnie bedzie cie walil tak ze bedziesz zawsze zadowolona i dopieszczona