Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przeszczep włosów opinie o lekarzu

Polecane posty

Gość gość

czesc, mieszkam za granicą, mam problem z włosami a za rok mam ślub. jestem już po konsultacji z jednym angielskim lekarzem który wycenił mi przeszczepienie wlosów na 8000 funtów (powiedział że potrzeba przeszczepić prawie 2000 włosów), teraz jestem na urlopie w Polsce i troche poszperałem w necie żeby zobaczyć czy są te zabiegi w Polsce i ile kosztują. znalazłem to http://www.tourmedica.pl/artykuly-medyczne/przeszczep-wlosow-w-polsce/ wczoraj rozmawiałem z panią z Tourmedica która mi powiedziała że ma 2 lekarzy którzy to mogą zrobić za niecałe 25 000 zł. Jestem umówiony na konsultacje z jednym, ale chciałbym zapytać czy to nie jest jakaś ściema ze ta cena jest niższa prawie o polowe? ponieważ w polsce bywam tylko w wakcaje , to wolałbym się upewnić ze jest wszystko ok chciałbym się zapytać o jakąś opinie o Tourmedica.pl zanim tam pójde, . Czy już się ktoś z was umawiał i było ok?

Gość gość
Nie polecam umawiania się przez pośreników, a szczególnie przez tego. Poświęć 5 minut i wyszukaj sobie samodzielnie klinikę lub lekarza - wyjdzie taniej i lepiej - do tego pewnie uda się dostać jakaś zniżkę lub rabat od kliniki/lekarza. Pośrednicy są dla idiotów :)

Gość pitereq
Tourmedica. Szczerze odradzam!!! Pośrednik w usługach medycznych niewiarygodny. Umówione, potwierdzone spotkania okazują się fikcją... lekarze o nich nie wiedzą. Po przejechaniu 400 km okazało się że lekarz nie ma pojęcia o wizycie. Szkoda czasu i pieniędzy. N E G A T Y W !!!