Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój był juz się pocieszył

Polecane posty

Gość gość

Myślałam, że po dwóch latach wszystko już będzie jak dawniej. Wczoraj poszłam do niego. Zadzwoniłam domofonem do innego mieszkania. Otworzyła mi jakaś kobieta w koszuli byłego ! Zaraz on wyszedł z łazienki (jest na wprost drzwi wejściowych) w samych bokserkach i wyrzucił mnie. Już się pocieszył.

Gość gość
zrozumiałam że zerwaliście 2 lata temu i ty miałaś nadzieję że wrócicie do siebie.

Gość gość
Zostawił mnie z powodu zdrady.

Gość gość
Po 2 latach poszłaś do niego do domu? Psycholka, też bym cię wyrzuciła.

Gość gość
Jest taka zasada. "W to samo g***o się nie depcze 2 razy" "Nie wskakuje się do tej samej rzeki " ....... Jesteś naiwna,byłaś głupia że go wypuściłaś z rąk to teraz żałuj.

Gość gość
ludzie przestańcie sie tak zachowywac, wyzywac od idiotek, kretynek, k***a!!! co za jad, ile w was złości i wszystkiego, jedziecie po wszystkich i wszystkim, może tak to jest z uczuciami, ze są silniejsze od godnosci niekiedy, ale nie ponziżajcie innych w taki sposób, wsytraczająco cierpią

Gość gość
A co chciałaś żeby cię ktoś poklepał po pleckach i powiedział "spoko on wszystko oleje specjalnie dla ciebie" ?

Gość gość
Niby byłam jego wielką miłością. Można się domyśleć,a że uprawiał z tą dziewczyną seks. Kocham go nadal.

Gość gość
To trza było walczyć o niego a nie przypominać sobie po 2 latach jak już ciebie nikt nie chce bo żeś sobie opinie wyrobiła.

Gość gość
Walczyłam po tym wszystkim o niego pół roku. Pół roku bez skutku.

Gość gość
Nie mogłaś zadzwonic?

Gość gość
I to według ciebie wystarczy? Pewnie bo poco nie? To masz efekt. Kobieto!!!! Skoro się rozstaliście to był powód. A to że on teraz kogoś ma to jego sprawa. Każdy ma swoje życie.

Gość gość
Nie chciał ze mną rozmawiać. Po co miałam dzwonić ? Ta dziewczyna miała na palcu pierścionek tam gdzie powinien znajdować się pierścionek zaręczynowy. Dla mnie zdrada to nie powód do rozstania.

Gość gość
walczyłaś pół roku i nic. i to nie dało ci nic do myślenia? co ty myślałaś że będzie do końca życia się umartwiał i czekał aż do niego przyjdziesz? wpakowałaś mu się do mieszkania bez zapowiedzi. nawet nie zadzwoniłaś do niego domofonem tylko do jakiegoś sąsiada. i jeszcze masz jakieś żale. ogarnij się dziewczyno i zacznij zyć przegapiłaś jedną szanse weś się za siebie po możesz przegapić następną.

Gość gość
Ja pier... ty faktycznie ze wsi jesteś. Myślałem że gadam z normalna ale ten kawałek tekstu mnie zabił. "Ta dziewczyna miała na palcu pierścionek tam gdzie powinien znajdować się pierścionek zaręczynowy." Ja w tym miejscu tez mam pierścionek a wiesz czemu? żeby właśnie takie pustaki myślały to co ty i trzymały się odemnie z dala. Laska masz paranoję.Nikt cię nie chce i próbujesz na siłę wrócić do faceta który po prostu był z tobą puki cię dobrze nie poznał. Zajmij się swoim życiem.

Gość gość
Pojebana