Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od kiedy mam w domu Internet stałam się bardzo arogancka wręcz wulgarna !

Polecane posty

Gość gość

I jest coraz gorzej. Internet mam od 10 roku zycia czyli od 2000r, wtedy nie znałam for, pisalam z ludzmi na GG wyszukując ich w katalogu, gralam w gry flashowe w przegladarce, sciagalam mp3, potem przyszedl czas na czaty, fora, bylo ok ale od ok roku 2005-2007 gdy w Polsce pojawila sie Neostrada było tylko gorzej. Od 2010 jest po prostu masakra, stalam sie wulgarna i agresywna, drażni mnie tępota, głupota, ciemnota Polakow w sieci. Takiego syfu w zyciu realnym prozno szukac, przestalam byc mila, gdy ktos mnie zdenerwuje, jest tępym prostakiem, polaczkiem cebulaczkiem atakuje go slownie, obrazam bo inaczej do takiego ludzkiego g***a nie dociera, zwlaszcza na czatach czy forach. Jak mozna byc milym ? Trace cierpliwosc i podziwiam ludzi, ktorzy pilnują porzadku w sieci, bo ja bym zwariowala i chyba zbanowala 80% ludzi

ty sie na nich nie wyżywaj, bo gdyby każdy był taki mądry jak ty to nie było by tak ciekawie na świecie ;) jak nie chcesz obcować (nawet w necie) z debilami to nie wchodź w takie miejsca, tylko może wybierz jakieś ambitniejsze miejsce w sieci i przestan narzekać