Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

No i co holoto skonczy sie raj dla tzw przedsiebiorczych w pl

Polecane posty

Gość gość

Juz sie nie moge doczekac jak wam d***bia wyzszy podatek i zaczna d***bywac na kazdym kroku. Kontrole podatkowe tez by sie przydaly. Kaczka zrobi z wami porzadek.

Gość gość
Biedota i patologia

Gość gość
Ja myślę ze wkrótce znów będzie polowanie na kaczki.

Gość gość
złodziej= zaradny przedsiębiorca :D używający znajomości i wpływów. okradający ciężko pracujących na niego roboli. biedak= uczciwy nieudacznik, pracujący na"zaradnego"szefa :D

Gość gość
Zebraczke dvpa ściska...

Gość gość
normalna inaczej= głupia, stara panna

Gość gość
No ale taka prawda. To nie jest smieszne. Czy to jest normalne ze jakis cwaniak zarabia z 50 kola a tej holocie placi 1200 na reke? Przeciez to jest wyzysk jak w afryce na plantacji bawelny w sudanie.

Gość gość
zazdrosc, brak operatywnosci, zaradnosci, ot co. jak sie umie tylko na kasie siedziec albo lopata machac bo glowy do nauki nie bylo to nie trzeba miec pretensji

Gość gość
a Jarkiem nie ma co straszyc, przeciez wiadomo, ze taka patologia do wladzy nigdy nie dojdzie :) nie boimy sie.

Gość gość
to był ironiczny uśmiech gardzę złodziejami, którzy uczciwych, cięzko pracujących ludzi śmi a nazywać nieudacznikami. mam nadzieję, że niedługo zawisną na drzewach.

Gość gość
tak jak mówiłem stara śpiewka złodziej i mafiozów. biedny ,uczciwy człowiek- to nieudacznik złodziej, mafiozo- zaradny Pora zmienić tę patologię. PIS idzie już po was złodzieje, szykujcie doopy !

Gość gość
Nie piernicz, złodzieju o wykształceniu, bo nasze społeczeństwo jest bardzo wykształcone i ....bezrobotne i... pracuje ciężko na majątki złodziei i mafiozów !!! Ten numer z brakiem wykształcenia i barakiem zaradności JUŻ NIE DZIAŁA. Bo jesteśmy wykształcenia, ale nie wszyscy mają układy w mafii.