Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana922

jak przetrwać rozłąkę??

Polecane posty

Gość zalamana922

Moj facet wyjechal do holandii, jak przetrwać te 3miesiace? Teraz w domu tak pusto, brak mi checi do zycia:-(

Gość gość
3 miesiace tylko? Moj wyjezdza juz 4 lata, przyjezdza co 3-3,5 miesiąca na 2 tygodnie i znowu wyjezdza. Przyzwyczaisz sie

Gość zalamana922
Ale to samo mialam tez na mysli, ze przyjedzie za 3miesiace tylko na tydzien lub dwa i znowu pojedzie:-( tak juz jest dwa lata i ogolnie sie przyzwyczailam tylko ze przez te rozłąkę na prawie rok sie rozstalismy bo zwiazki na odleglosc robia swoje:-(. A jak znow do aiebie wrocilismy to musial wyjechac. Boje sie ze znowu sie rozstaniemy a tego nie chce bo go kocham. Wczesniej sie rozstalismy bo poznal tam dziewczyne ale ja mam z nim syna i przyjechal do polski na 3miesiace i mieszkalismy razem. I znowu pojechal:-(

Gość gość
skoro znalazl sobie pocieszenie to daj sobie z nim spokuj. nie masz pewnosci ze sie z nia rozstał

Gość gość
dobrze się urządził: tu szpara, tam szpara

Gość zalamana922
Nie mam pewności lecz ona dala sobie z nim spokoj. Co on w niej widzial kobieta lat 34 starsza ode mnie o 12 lat, ja mam z nim syna co zawsze bedzie nas laczyc, i kocham go. Wiem ze ona jest dziewczyną z charakterem nie gotowala mu, jak chcial sam musial gotowac. A u mnie mial co chcial. Ja jestem inna berdziej wrazliwa. Tamta nad nim miala przewage co mu sie podobalo u nas jest odwrotnie. Czemu tacy faceci sa? Masz wszystko pod nosem to i tak zle:-(

Gość gość
juz c***isalam zostaw go. Jak nie ta to inna bedzie. Lepiej teraz niż poźniej jak wezmiecie slub.