Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmalwinka

Graco Evo XT słyszeliście o nim?

Polecane posty

Gość mmmalwinka

Witam szukam opinii o nowości 2014 roku wózku Graco Evo XT, ma go ktoś juz może? Widziałam że w niektórych sklepach internetowych sa już sprzedawane, na żywo go jeszcze nie miałam okazji zobaczyć. Zaintrygowało mnie to cudo...Wiadomo coś komuś już o nim?

Gość agatafdv
odebrałam ten wózek tydzień temu ze sklepu. :) jednym słowem: super! łatwo się składa, kółka ma bajeranckie, wózek dobry w teren, jak ktoś nie "podróżuje" tylko po asfaltowych ulicach czy równych chodnikach to wybór idealny, bo nic nie telepie, a opony są dodatkowo wzmocnione. bardzo estetycznie wykonany i nic nie skrzypi :)

Gość bea24dcd
ja widziałam na żywo, bo koleżanka ma i pierwsze wrażenie zrobił na mnie bardzo pozytywne, solidnie wygląda. sama też mam zamówiony, ale jeszcze do mnie nie dotarł. :)

Gość kawapoobiedzie
Witam, też mi wpadł w oko ten wózeczek, ładny jest no i funkcjonalny. Jaki kolor Graco Evo XT dla chłopca byście poleciły bo nie moge podjąc decyzji a czasu coraz mniej

Gość gość
ja widziałam taki czarno-żółty - to teraz bardzo modny kolor i fajnie wygladał :) bardzo fajnie

Gość milagra
Polecam wersje Graco Evo XT rock czarno grafitowy, jak dla chłopca super. w ogóle bardzo piekny wózek i praktyczny. W końcu pomyslano tez o błotnikach nad kołami

Gość gość
Są już u nas w sklepie dostępne te Graco Evo XT, sama tak z ciekawości obejrzałam wózek no i ładny, rzeczywiście. Koła robią wrażenie i tak po sklepie ale lekko się prowadzi, nawet jedną ręką.

Gość gość
Podoba mi się - BARDZO- ten evo xt - nie widziałam jeszcze w realu ale z fotek i opisu wydaje sie super

Gość gość
Są już graco Evo XT dostępne w Smyku i cenowo tez ok. Robi wrażenie, lekko się podbija, waga ok a i wykonanie przyciąga uwage

Gość gość
W realu tez jest super. My już naszego Graco Evo XT kupiliśmy w środę kolor Rock bo jakos ten z żółtym mnie nie przekonuje. Piekny, lekki, stabilnie i zwinnie jeździ. Jak na razie ok

Gość gość
U nas podobnie- decyzja o zakupie Graco Evo XT zapadła. Wózek jest juz z nami od 2 tygodni, pierwsze spacery z Majusią za nami. Koła spisują się na medal, błotniki zdały już egzamin. Wózek radzi sobie fajnie nawet na nierównym terenie. Sam wózek zgrabniutki, lekko się prowadzi i zdecydowanie jest leciutki

Gość gość
Tak słyszeliśmy i jak usłyszeliśmy postanowiliśmy poznać to cudo...teraz stoji w przedpokoju a jutro z samego rana ja , Ninka i nasz Graco Evo XT udamy się na kolejny spacer. Z tym wózkiem nawet deszcz nie jest juz przeszkoda, super się sprawdzają te koła i błotniki. Buda tez chroni doskonale, pojemny kosz, milutkie wykończenia...no super

Gość gość
Niedobrze mi się już robi od spamu tego srako....

Gość gość
może czas zmienic forum skoro wózki nie pasują?

Gość gość
Dobry ten wózek zdecydowanie. Graco Evo XT fakt nowość, ale robi wrażenie i z opisu producenta bo czytałam ale i jak zobaczylam w sklepie

Gość gość
Córeczce kupilismy właśnie kilka tygodni temu Graco Evo Xt wraz z fotelikiem Graco snugsafe...polecam , zestaw super a kupując wspólnie zawsze taniej

Gość goela z wrocka
Mam kilka pytań bo sam wygląd to nie wszystko ( chociaż mi się podoba) Budka- piszą że przedłużona- jest ok? Kosz na zakupy- że duzy to pisze każdy , jaki jest do niego dostęp? Czy w czasie prowadzenia wózka nogi nie obijają sie o ramę? Te błotniki nad kołami nie przeszkadzają tak naprawdę? Nie klekoczą jak np przy rowerach? No i jak z amortyzacją tego wózka?

Gość Cattleya22
Witam . Kupiłam Graco evo XT ok 3 tyg temu , nie używałam przez dłuższy czas bo choroba zatrzymała Nas w domu , wszystko ładnie , pięknie , kola super , siedzisko tez , prowadzi się super ale ... czy tylko ja mam taki trefny model czy one takie po prostu są .. hamulce trekotaja podczas jazdy oraz lekko skrzypi :( nie wiem czy tak ma być czy o co chodzi . Może jakiś środek polecacie ,który to wyciszy ? może hamulce nie są dobrze przykręcone ? bo śrubki się ruszają w tamtym miejscu ..