Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

narzeczony mnie nie szanuje .

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny mam poważny problem,i ani trochę sobie z nim,nie radze mam narzeczonego jesteśmy ze sobą juz prawie 4 lata ja mam 20 lat on 29 na początku bylo super milość jak z filmu co prawda byl zazdrosny i obrażam soe gdy wychodziłam ze znajomymi itp to wolalam,zostawać w domu z nim bo go kochałam . Zaszłam w ciaze w ostatniej klasie z liceum,nie planowałam tego ale bylam szczesliwa z każdą wizyta u ginekologa z czasem on zaczal coraz wiecej czasu spędzać bezemnie z kumplami gdy sie poklucilismy zostawiam mnie samą i nie odzywam sie do mnie nawet gdy plakalam w 8 miesiącu i prosilam,by zostal on,mial to daleko i tak jest do teraz noe spędzą ze mna czasu gdy sie klocimy a tak jest zawsze wyzywa mnie wyklina nie szanuje nie liczy z,moim,zdaniem potrafi zmieszać mnie z blotem a gdy placze stoi nademna i mówi rycz k**wa nigdy,mnie nie przeprasza jest kiepskim ojcem mam,kuz dość. Ciągle,mówi ze nikt,mnie nie będzie chcial juz z dzieckiem. Nawet teraz o 16 wyszedl,na piwo i go noe ma,noe mam,juz sily plakac przeplakalam cale 2 lata. Nie radze sobie z tym bo ja go tak kocham dla,niego wszystko a on mnie tak traktuje..

Gość gość
kolejna idiotka ona tak go kocha a on ma w doopie wszystko opada, nie tylko ręce

Gość gość
sory, narzyczony* mała pomyłeczka w temacie :)

Gość gość
???