Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu tyje

Polecane posty

Gość gość

Tyje albo waga stoi mi w miejscu. Mam taka prace ze ciagle jedtem na nogach i od rana do wieczorA chodze. Nie mam czasu zjesc nawet porzadnie wiec dlaczego tyje? Robilam badania i nie mam cukrzycy ani tarczycy wiec choroba nie moge tego wyjasnic. Od kwietnia przytylam 8 kg. Masakra. I czesto mam takie wzdecia brzucha ze jest tak ogromny jak u kobiety w zaawansowanej ciazy. Czy ktos wie co mozebyc przyczyna?

Gość gość
Jesz g***o psa to jest przyczyna

Gość gość
moze jesz potem duzo wieczorem? Praca fizyczna tez nie zawsze rozwiazuje sprawe, jak jesz za duzo. Lepiej jesc małe porcje a czesto

Gość gość
Ja tez ostatnio tyje,szczególnie na brzuchu. Wszystko sie zaczeło jak brałam tabletki anty. 5 mies temu odstawiłam i dalej tyje. W ciąży nie jestem i tarczycy nie mam. Zaraziłam sie owsikami od dziecka. Może to jest powodem? Jem jeden porządny obiad a reszte dnia małe przekąski typu lód, mineralna, ogórki kiszone, czekolada. Kiedys jadłam o wiele więcej i nie tyłam w takim tępie

Gość gość
To jak wy żyjecie bez tarczycy?:) Nie macie nadczynności tarczycy...

Gość gość
policzcie sobie te kalorie, to sie dowiecie czy jecie za duzo. No i z wiekiem przeciez zawsze jest trudniej

Gość gość
tyje sie przy niedoczynnosi!

Gość gość
Ale ja już robiłam badania tarczycy i wszystko z nią ok. Kiedys naprawde dużo jadłam. 2 czekolady na dzien dobry,ciasta, 30 dkg ciastek na raz,chipsy,naokrągło buzią mieliłam a teraz jem mbiej i masakra jakas. Juz nigdy nie tkne tabletek anty. Czemu na brzuchu tyle przytyłam to nie wiem. Piersi mam bardzo duże (obwód 112 cm) a jak usiąde to brzuch wystaje poza cycki jakbym w ciąży była. Dużo gazów mam ostatnio