Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój mąż uderzył moją mamę

Polecane posty

Gość gość

Moja mama przychodzi do nas codziennie, po prostu przypomina mojemu mężowi że nie umie zadbać o moje potrzeby, że przy kimś innym miałabym lepiej. Jego matka mnie wkurza, bo przychodzi do nas i wypomina że mąż na mnie robi a ja nie pracuje i nawet obiadu w domu nie ugotuje. Dzisiaj mąż pokłócił się z moją matką, moja matka dała mu w twarz z jednej i drugiej strony a on jej oddał w twarz. Jestem przerażona, okazał się damskim bokserem ale moja teściowa poszła do mojej mamy i też ją uderzyła, pociągnęła za włosy i kazała jej na kolanach mojego męża przepraszać!! Dzisiaj zostałam wyrzucona z rodzinnego domu męża.

Gość gość
1/10

Gość gość
Leniwa kurfffa,codziennie wp*****l obie powinnyscie dostawać....

Gość gość
Tak to jest ..jak kibic..e z dala. się wpierdala ...

Gość gość
Sorry, on jej tylko oddał pokazując, że jest mężczyzną i głową rodziny. Ja też na 1 maja pobiłem się z teściową i też ona zaczęła. Ja nie mam sobie nic do zarzucenia. Po miesiącu przyszła przeprosić. Tylko, że u nas jest taka sytuacja, że żona dostaje zwykle piany na ustach, gdy tylko jej mamuśka stanie w drzwiach naszego mieszkania.

Ale jak to? On dostał z dwóch stron a ona w twarz? Znaczy się z piąchy dostała? Zresztą co tu pisać, to jakaś patologiczna rodzina. :O Typowa rodzinka PL. Zakropić to alkoholem i tylko czekać jak w zasranych mediach usłyszymy że komuś puściły nerwy i sięgnął po nóż. :(

Gość gość
Powinnaś na kolanach dziękować że masz faceta a nie piz/dę, a jak ci to nie pasuje to wy/pier/da/laj do mamusi :D

To jest dział życie erotyczne napisz dopiero jak ją wyrucha

Gość gość
bajka dla dorosłych

Gość gość
Nieudolna prowokacja.

Gość gość
(kiss)