Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bumik

co mam zroobic ? trudna sprawa

Polecane posty

Gość bumik

mam 15 lat teraz bedzie 3kl gim jestem dziewczyna i podoba mi sie nauczycielka :( , zaczelo mi sie pod koniec tego roku szkolnego , ona mnie nie uczyla i to bylo najgorsze bo nie wiedziałam co zrobic bo ona nie wiedziala o moim istenieniu wiec poszlam do niej zeby mi wytlumaczyla cos z matmy no i sie zgodzila :d no i potem na przerwach do niej podlazilam co tam slychac ona potem juz tez do mnie podchodzila co u mnie i w ogole <3 potem ona zachorowala to napisałą na nk ze szybkiego powrotu do zdrowia i chwile popisalysmy potem byla taka impreza w szkole i ona byla i caly czas tam gadałysmy , potem ona mnie kawalek odprowadzila bo padalo a ja nie mialam parasolki <3(to bylo tak ze juz sie konczyla ta impreza no i ja sie zbieralam no i do mnie i do Juli(tej nauczycielki) podeszla taka nauczycielka i zapytala czy wroca razem ona sie zgodzila wiec powiedzialam ze ide a ona ide z tOba <3) no i w skzole potem ogolnie gadalysmy , mialam wycieczke no i kupilam jej drobnostke dala jej ona mi podziekowala po czym w trakcie lekcji napisala zebym przyszla do niej do klasy no i poszlam tam mnie przytulila i dziekowala , w ntym samaym dniu wyslala mi zdj jak pije herbate z tego kubka <3 no raz ja pocalowalam w policzek od tak to ona cala sie czerwona zrobila i taki usmiech ze o jaa <3 no i potem w szkole duzo gadalmysmy, no i wkoncyu zakonczenie i powiedziala ze mam sie odzywac i w ogole no i pisalam z nia juz 11 razy ja napisalam 6 razy a ona 5 <3 raz ja spotkalam to ona sie cala czerwona zrobila jak mnie zobaczyla hah <3 no i pisze do mnie co slychac i wgl ja tez , uwielbiam ja , juz minal ten miesiac wakacji jeszcze jeden juz tak bardzo chce tesknie , co myslicie o tym?? co mam roobic dalej ?

Gość gość
Nudne to jest ale dam ci 4/10 za fatygę :)

Gość gość
nie wczuwac się za bardzo

Gość gość
Nic. Najprawdopodobniej z jej strony to przyjaźń. A jeśli cos więcej z to byłoby nieprofesjonalne do tego dopuścić i skończyło by się źle dla was obu. Jak skonczysz szkole to co innego, możecie się spotykać czy byc ze sobą czy co wam sie zywnie podoba. Na razie jesteś niepełnoletnia, a pondrugie byłoby to złamaniem zasad i zaufania pokladanego w tym zawodzie, wiec nic z tego. Nawet nie probuj.