Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Heroinaa

Błagam o pomoc, prosze to juz moj trzeci taki sam post :(

Polecane posty

Witam, od dwóch dni zauwazylam upławy żólto-białe z naprawde malutka iloscia krwi. Pare dni temu zabawiałam się z moim chłopakiem, zaznacze ze NIGDY jeszcze nie uprawialiśmy seksu. Bawiliśmy się pod prysznicem dotykalismy sie swoimi narzdami płciowymi oraz lekko wchodził we mnie, ale to naprawde MINIMALNIE moze z 2 cm. Wszystko odbywało się z zabezpieczeniem. Miał on na sobie prezerwatywe. Bawilismy sie tez rowniez na inne sposoby ale nigdy nie miał wytrysku w okolicach mojej pochwy ani nigdy nie wkładał palców w moją ze spermą. Czy jest mozliwe ze zaszlam w ciaze ? O czy moga świadczy upławy o ktorych wczesniej wspomnialam ? Czy jesli mialam na rekach sperme ale umylam je mydlem i ciepla woda to czy jest mozliwosc ze plemniki przezyly i przedostaly sie do mnie jesli dotykalam mojej pochwy ? Prosze o odpowiedz.

Gość gość
o ja prdl:-) nie wierze:-)

Gość gość
poczytaj sobie dziecko jak dochodzi do zaplodnienia.

Gość gość
Ale dlaczego nie pójdziesz dpo ginekologa?! On ci dokładnie powie dlaczego masz uplawy. My cie nie zbadany przez internet.

Moze to byc objaw nadżerki ? Moja kolezanka zaszła w ciaze chociaz nie uprawiala seksu poprzez wniesienie spermy przez palce takze moj strach nie jest bezpodstawny...

Gość gość
wez... wiesz co dorosnij najpierw a dopiero pozniej miej chlopaka

Co sie czepiacie dziewczyny? Spytała sie i tyle w czym tu problem.. są przypadki zajścia w ciąze nie poprzez seks fakt faktem jest to NAPRAWDRE BARDZO BARDZO RZADKO ale trzeba sie z tym liczyc. Co do upławów lepiej udaj sie do ginekologa to naprawde moze byc nadżerka.

Gość gość
kurw... małolata, wpierw wróć do szkoły, bo z biologia miałaś na bakier i sie dokształć. może wtedy nie będziesz zaśmiecać forum takimi durnymi tekstami.. bo do seksu to wyście oboje nie dorośli gimbaza nudzi sie w wakacje efekty wprowadzenia religii zamiast wychowania seksualnego

Gość gość
aaa, już wiem... pewnie myśłiże zaistniało NIEPOKALANE POCZĘCIE!!! w końcu słyszała o tym na religii to MUUUSI byyyć praaawda:D:D:D

"Gimbaza" - tekst NIBY doroslego czlowieka ktory odrazu urodzil sie dorosly i nigdy nie mial 14 lat. Ujawnij sie, a dopiero potem wysmieeaj innych. A do twojej wiadomosci mam 20 lat. Nie pozdrawiam :)

Gość gość
Pewnie to nic takiego, ale lepiej zawsze iść do ginekologa. Dziewczyny! Błagam! Chodzcie na kontrole do ginekologa co najmniej raz w roku :(