Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak to jest gdy się poznaje mężczyznę

Polecane posty

Gość gość

co się dzieje między dwojgiem chętnych und zainteresowanych sobą osób? jakich pytań osobistych należy się spodziewać? w jaką stronę kierować pierwsze rozmowy na tematy prywatne?

Gość gość
Ile masz lat?

Gość gość
wstyd mówić, stara doopa ze mnie

Gość gość
nikt nie napisze? :(

Gość gość
up

Gość gość
Tez sie nad tym zastanawiałam do niedawna s nagle poznałam kogoś i samo wyszło, rozmawiamy dosłownie o wszystkim od rodziny przyjaciół pracy czy zajec poprzez ulubione miejsca i hobby aż po jakies całkiem odjechane tematy.. Nie ma nad czym myślec jak przyjdzie co do czego i to bedzie ktos wyjątkowy to bedzie o czyn gadać.

Gość gość
A kierowanie na tematy prywatne.. Najlepiej szczerze pytać wprost tylko nie chamsko albo pol żartem pol serio ale w sumie to samo tez powinno wychodzić chyba

Gość gość
a gdy powiedzmy po jakimś czasie znania się z widzenia on zaczyna mówić ci cześć, a potem ni z gruszki ni z pietruszki zadaje ci szereg różnych pytań o harmonogram dnia, twoją lokalizację w różnych jego porach, itd. a kompletnie nie wydaje się być zainteresowanym twoim wnętrzem, osobowością - to czy to nie jest przypadkiem jakiś psychopata, który zbiera o tobie informacje, żeby móc cię potem prześladować ?:o

Gość gość
czy normalni, zdrowi psychicznie faceci mają zwyczaj pytać dopiero co poznane kobiety o to jakim autobusem wracają do domu i o której i jaką trasą idą jeszcze na piechotę potem ? czy tylko tacy co mają zamiar w późniejszym terminie zaczaić się na nie w krzakach w jakimś niecnym celu ?:o

Gość gość
boję się :o już miałam raz jednego takiego, a teraz kolejny doczepił się i wypytuje :o

Gość gość
muszę wiedzieć czy to normalne że tak zaczyna się znajomość :o od przepytywania kogoś jak na przesłuchaniu?:o

Gość gość
Pierwsze pytania dziewczyn: - gdzie pracujesz ( nazwa firmy), czym się ta firma zajmuje, na jakim stanowisku pracujesz, co dokładnie robisz w swojej pracy - jakie masz wykształcenie - mieszkasz w domu czy w bloku, mieszkasz sam czy z kimś, to własnościowe mieszkanie, czy wynajmujesz Pytania po tym jak wsiądą do samochodu: - co to za samochód - ile ma lat A potem gadka się z***biście klei pod warunkiem, że dobrze odpowiesz na powyższe.

Gość gość
dzięki za informację, ale na razie to ja zawsze jestem przepytywana pod takim kątem :o

Gość gość
up :o