Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy przykrywac dziecko kocem w temp.pokojowej 24 stopnie i w taka

Polecane posty

Gość gość
wiecie co? wy się dobrze czujecie matki? rękawiczki, kołdra, buciko skarpetki w takie teraz wysokie temperatury dziecko mordujecie? ludzie, wam prawa rodzicielskie powinni zabrać. Toz to jsk znęcanie się nad dzieckiem Sama sobie w rękawiczkach długich i skarpetach pod przykryciem spij

Gość gość
Durne baby!!!!!! Rozumiecie CIENKI KOC. Dziecko rozkopuje sie nawet zima to co tez nie przykrywacie. Spicie w nocy gole i bez przykrycia rozumiem.

Gość gość
Lepsza będzie puchowa koldra

Gość gość
24 stopnie w domu. Letnie body, skarpetki, a do przykrycia pielucha flanelowa. Przy 28 tetrówka. Mnie osobiście jest zimno jak śpię w takiej temperaturze bez żadnego okrycia.

Gość gość
Szkoda czasu na ograniczone debilki, ktore nie widzą różnicy miedzy cienkim kocem i puchowa kołdra. Mam troje dzieci, wszystkie urodzone latem. Zdrowe, mimo tego, ze w czsie kiedy byly noworodkami przykywalam je cienkim kocykiem. Czytacie i h***j przyjmujecie do wiadomosci. Mowa jest o NOWORODKACH.

Gość gość
Podczas snu organizm się trochę wychladza, warto przykryć dziecko chociaż tetrówką. W dzień przykrywam tetrowka, wieczorem jak zasypia też, a jak ja juz kładę się spać to przykrywam dziecko bawełnianą poszewką na dużą poduchę.

Gość gość
polska to debilny kraj po takich tematach widac

Gość gość
Moje dziecko urodziło się w upały. Spało w body z krótkim rękawem, przykryte pieluchą tetrową. Żyje i ma się dobrze.

Gość gość
Mam 30 lat,spie w krotkim rekawko i majtkach i w nocy jest mi chlodno i sie przykrywam koldra.jak za goraco odkrywam,jak za zimno przykrywam a wsypialni mam z 26 stopni mimo wietrzenia. Dziecko moje ma 17 miesiecy i dopiero w tym roku jest gotowe spac w krotkim rekawku. A spi z dlugimi nogawkami bo z odkrytymi nogami bylo mu za zimno. Rozkopuje sie,nie umie sie przykryc i wychlodzony sie budzil i plakal. Jak zalozylam dlugie gatki to cale noce spi i nie narzeka. Spi bez skarpetek,ale jest starszy. Rok temu mimo upalow spal spokojnie w dlugim rekawku i polspiochach. Przykryty cieniutka kolderka(w kocyk i pieluszke sie zaplatywal i sie darl). Nigdy nie byl nawet spocony i bylo mu akurat.

Gość gość
mój syn śpi w samej pieluszce - ma 1,5 roku, w tamtym roku też tak spał. Nakrywałam zawsze tylko tetrą, bo sama śpię pod poszewką :)