Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

studentka 3 roku

Mam poważne kłopoty

Polecane posty

-jestem nieszczęśliwie zakochana -istnieje prawdopodobieństwo, że jestem w ciąży -nie mam pieniędzy, będę musiała w tym tygodniu wrócić do domu rodzinnego, a co za tym idzie rozstanę się z facetem na dobre :( -nie mam pieniędzy, bo żadna praca mi nie odpowiada i każda jest dla mnie stresująca -jeśli jestem w ciąży, to facet się wścieknie, ale wtedy nie wrócę do domu rodzinnego, tylko będę z nim -jeśli nie jestem w ciąży to wracam do domu, moje życie wtedy straci sens, każdy dzień będzie męczarnią bez niego, nie dam rady tak zyć

Nie zniosę rozstania z nim. Nie dam rady myśleć o tym, że spotyka się z jakąś inną..że ją dotyka tak jak mnie, że spędza z nią czas tak jak ze mną, nie zniosę tego :( bardzo mi źle i łzy same mi lecą z oczu. Wiem, że tak będzie. Pozna inną i ona będzie miała to co ja kiedyś miałam. To jest najgorsze. Będzie miała jego, a ja będę sama, umrę sama, nie poradzę sobie. Wszystko przeze mnie, bo gdybym miała pracę to i pieniądze i bym mogła z nim zostać.

Gość gość
xD beka

Gość gość
Ja pierdole, weź się w końcu wynieś z tego forum nędzna trollico bez życia poza kafe. :o

Gość gość
Nie martw sie, to tylko ciaza :D

Gość gość
Pms?