Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gabi_Gabi

Czy moge byc w ciazy??

Polecane posty

witam wszystkie Panie, jestem tutaj nowa wiec ten temat mógł juz sie powtorzyc i zapewne go powielam jednak prosze o odpowiedz. Od pewnego czasu staramy sie z moim partnerem o dziecko. Czy dzien po owulacji (prawdopodobnie byla w niedziele) mogłam zajsc w ciąże?? Tak się złożyło, że nie mogliśmy współżyc przed sama owulacja. Gdzieś czytałam, że jest to możliwe. Dodam, że od wczoraj bardzo bolą mnie brodawki czego wcześniej nie doświadczałam ( przed @ bolały mnie całe piersi głównie po bokach ). Proszę o Wasze opinie i może jest tu jakaś osoba która zaszła w ciąże współżyjąc dzien po owulacji. Pozdrawiam

Gość gość
tydzień temu?

Gość gość
po tygodniu kobieto to nie ma jeszcze żadnych objawów :) bez przesady naprawdę co niektóre kobiety mogą sobie wkręcić xD ja pierwsze objawy miałam w około 8tc, a od 5tc wiedziałam że jest dzidziuś.

nie twierdze, że juz jestem w ciąży.. chciałam zapytac czy ktos zaszedł w ciaze akurat dzien po owulacji czy jest to mozliwe aby tez zaszla.

Gość gość
zajście w ciążę po owulacji nie jest możliwe, ponieważ komórka jest zdolna do zapłodnienia do 24 godzin, a plemnik ma do przebycia bardzo długa drogę i nie zajmuje mu to chwili

Gość gość
jest możliwe gościu ! tylko masz na to ok. 1 dnia , poza tym sądzę że owulacja nie byla potwierdzona monitoringiem ? jesli nie to nie wiadomo dokladnie kiedy i czy w ogóle do niej doszlo... Jedynie monitoring cyklu jest w stanie to ocenic . Życze jednak by się udało :)

Gość gość
podbijam pytanie czy ktoras z Was byla w ciazy po stosunku dzien po owulacji?