Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie poznaję mojej byłej narzeczonej. A jej aktualny facet jej nie szanuje. ..

Polecane posty

Gość gość

Mój nie doszły teściu ma na imię Krzysztof i obchodził imieniny. A że utrzymują kontakt z moją mamą no to zaworze ją na imieniny, urodziny i ja zostaje. Była narzeczona oczywiście też jest. Wczoraj była ze swoim narzeczonym. Nie poznaję jej. Zmieniła się. Częściej się śmieje, inaczej się ubiera. Schudła, chociaż zawsze była laska. Zmieniła kolor włosów. Jej facet jej nie szanuje. Wczoraj on nałożył jej sałatkę, a ona ,,Kochanie tu jest majonez, a ja się odchudzam", a on do niej wyskoczył , To już normalne nie jest co wyrabiasz. Nasz zjeść i koniec. Pójdziesz na leczenie" . Czego ten facet od niej chce. Nie szanuje jej i tyle...

Może ona przesadza z dietą i głodowaniem, a facet troszczy się o jej zdrowie? Skoro więcej się ona uśmiecha będąc z nim niż gdy była z Tobą, to źle jej z nim nie jest. No ale łatwiej Ci go najechać..

Gość gość
pier/dolnij się w ten pusty łeb i przestań zakładać kretyńskie tematy, bo staje się to juz nudne

Gość gość
Na imprezie jadła. Nie umilała jedzenia. Obserwowałem ją - zjadła dwa razy sałatę z pomidorami, oliwkami, papryką, zjadła rolada z łososiem szpinakowa z łososiem. A on tak ją zjechał.

Gość gość
Ona zawsze jadła mało i dietetyczne i nigdy jej nic nie było.

Gość gość
Bg g

Gość gość
Dba o nią.