Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do tych co wymyślają przeróżne historie

Polecane posty

Gość gość

Właśnie kontaktowała się ze mną policja w sprawie zgłoszenie informacji o prawdopodobnym zabójstwie noworodka. I powiem wam coś. Jesteście nienormalni. Mam dość takich debili jak wy i będę zgłaszać wszystko po kolei. Włącznie z debilskim księdzem i innymi rzeczami i nie będę się pytać czy to prawda czy nie. Ludzie nie są tu po to żeby czytać wypociny ludzi psychicznie chorych. Mam nadzieję że w psychiatryku was za to pozamykają. Więc pan ksiądz niech sobie już uważa i gość od moherowej babci tez i od pobiłem dziecko też. Jesteście psychole więc umilę wam życie

Gość gość
i bardzo dobrze, popieram !

Gość gość
dziękuję za poparcie bo jak czytam te niektóre rzeczy to aż mnie serce boli że ludzie nie mają za grosz moralności

Gość gość
dobrze :D

Gość gość
?

Gość gość
o i widzę że pan ksiądz postanowił swój wątek usunąc to mam go z głowy. Została mi moherowa babcia jeszcze i pewnie jeszcze się dogrzebię kilku niemoralnych głupich żartów gorszych niż w horrorach.

WRESZCIE!!!! Zajął się ktoś tymi debilami którzy wymyślają różne historie, używając wulgaryzmów!!!! Zwróciłam uwage na jednego debila który zakłada co chwilę nowe posty i bluzni. Dziwi mnie że nie reaguje na te wpisy moderator?!

Zupełnie nie rozumeim czemu uczepiono sie tych biednych,moherowych babć.Daje sobie rękę uciać że gdybyś był głodny i pukał do drzwi obcych to właśnie te obśmiane babcie udzielą wsparcia .Zresztą...widać to w sklepach podczas różnych przedświątecznych akcji dobroczynnych.To właśnei one ,te moherowe,w bidnych paltocikach, one właśnie wrzucają cukier,makaron,herbatę-słowem marny wdowi grosz.A wszystkie te napasione nowobogackie konsumpyjne ryła patrzą na zbierajacych ze wzgarda.Taszczy toto tonę żarcia przed soba,sapieee,wóżek wypełniony jak samochód z gratami przy przeprowadzdzce ale biedniejszemu podarować-niee.Panie,do roboty!!! MNIE NIKT NIE DAJE!!! Za każdym razem mam bekę kiedy widzę takie obrazki.

Gość gość
w sklepach widac jak te babcie przepychaja sie do kasy , na ulicy potrafia wtargnac pod kola bo przeciez to sw krowy, zlosliwe, roszczeniowe z rozancami w rekach ale za grosz milosci blizniego.

Gość gość
Bo moderator jest na takim samym poziomie

Gość gość
Jak ten debil co wypisuje te wszystkie bzdury

Babcie sie przepychają,dobre.Bo oczywiście chciałbyś żeby szły pod murami ,niewidoczne dla oczu jak koty.Zresztą...wiecznie młody nie będziesz,czas nie stoi w miejscu dla nikogo

Gość gość
Kasia44 właśnie zrobione to jest ze względu na niego bo od niego się zaczęło z tym zabiciem. Widocznie miał straszne dzieciństwo. Ale bardzo się cieszę że policja jednak zapytała czy wiem coś więcej i że sprawy nie olali. Może jednak da się choć troszkę uleczyć nie świat ale kafe i bardzo się cieszę że mnie popieracie

Gość gość
nieogryzek dobrze prawisz nasze spoleczenstwo jest pelne paradoksu wszyscy sa niby anty-komunistami, anty-faszystami ale wasze utarte poglady, zawzietosc i wytykanie najgorszych cech innym zakrawa na taki "faszyzm" wlasnie. Jestescie narodem wojownikow i buntownikow ale ten bunt i walka skierowane sa nas samych nakrecajac spirale wzajemnej pogardy i nienawisci.

Gość gość
Zgadzam się autorze zt oba, niektóre rzeczy są po prostu chore, jak mozna takie cos wymyślić w ogóle :o