Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój 18letni syn wyprowadził się z domu

Polecane posty

Gość gość

Mój 18letni syn wyprowadził się z domu, wyprowadził się ode mnie i od mojej mamy. Mieszkamy w bloku gdzie są 2 pokoje. Syn próbował skontaktować się z ojcem, ale zobaczył że ten człowiek jest bez grosza przy duszy, więc zrezygnował. Wyprowadził się za to do mojego ojca, który całe życie zdradzał moją mamę. Mój tata przyjął go z otwartymi ramionami do swojego domu i ja jestem wściekła bo myślałyśmy z mamą, że on nie utrzymuje żadnych kontaktów z dziadkiem ale utrzymuje i to od dawna, chociaż starałyśmy się by tych kontaktów między nimi nie było. Dzisiaj rano ojciec przyszedł i powiedział że to co było między nim a moją mamą nie powinno mnie dotyczyć.

Gość gość
A jaka jest Twoja sytuacja finansowa????

Gość gość
U mnie z finansami jest bardzo kiepsko, mój ojciec prowadzi własny interes. Ma sklep (spożywczo - przemysłowy) połączony z restauracją, nawet pozwolił tam mojemu synowi pracować. Tutaj syn, to co zarobił musiał oddać do domu. A mój tato robi to specjalnie, by skłócić mnie i mojego syna. Tak jak próbował skłócić mnie i matkę.

Gość gość
I dobrze zrobił. Ja też bym się od ciebie wyprowadził.

Gość gość
Drze się na mnie że oprócz sporej nauki w technikum, to musi zdobyć pieniądze na prawo jazdy. Okazało się, że mój tata dał mu pieniądze i to jeszcze w tajemnicy przede mną i przed moją mamą.

Gość gość
A dziwisz się???? Z drugiej strony widać, że Twój syn to kombinator.

Gość gośćj23
Jest dorosły i ma prawo do kierowania swym życiem, nie jest Twą własnością.