Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak mozna robic sos do spaghetti z proszku?

Polecane posty

Gość gość

Przeciez to ani smaku, ani wygladu nie ma, nie mowiac juz o tym, ze to sama chemia ;/ fu.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
a ja się nie zgodzę. Moje dzieciństwo to był sos spaghetti bolognese z Knorra i wciąż mam do niego sentyment. Owszem - moje pierwsze, własnoręcznie zrobiony sos, z czerwonym winem i pomidorami był wyśmienity. Ale nie przesadzaj z tym strasznym smakiem i samą chemią.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
:)to tego nie da sie wytlumaczyc w ogole chyba ale mniam mniam 555 www.youtube.com/watch?v=2DUpkLLyS0Y

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość werrrrrrrrrrrwwwwwwwwwwwwww
nie jest aż tak dramatyczne, a propos wspomnień to mój to sos neapolitański winiary :) wbrew opinii suszone produkty nie są tak faszerowane chemią, ot suszone warzywa i inne bzdety, gorzej z mięsem które jest napchane chemią że aż błyszczy :/ pomidory pryskae tak ze są zielone w środku albo takie gąbczaste białe :/

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Dla mnie to nie ma smaku i wyglada okropnie. Jak zmielona tektura. Fu. Ostatnio na imprezie u znajomych bylo, na sam widok tego szarego paskudztwa odechcialo mi sie jesc...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×