Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

dziewczyny zerwalam zareczyny strach.....

Polecane posty

Gość gość

gość dziś [17:09] ja wlasnie zerwalam zareczyny...rok nosilam pierscionek a jak spytalam kiedy i co bo mam30 lat i mieszkam z matka, ale moge wziac kredyt na mieszkanie i mam 50 ooo oszczednosci, to widzialam panike w jego oczach...masakra wiem ze jak sie uprę....to on sie ugnie....taki już jest ze zaklada ze ja wiem lepiej.... tylko czy warto robic z siebie idiotke i o to blagac....chce miec dziecko....jakos tak wszysko szlopo mojej mysli...matka mnie wkurza i musze sie wyprowadzic....moment dobry jak kazdy inny.....Czemu nagle spanikowal? co byscie zrobiły? gość dziś [17:10] No ale jak to wyglądało? On coś odpoowiedział czy tylko zrobił te spanikowane oczy i poszedł sobie? gość dziś [17:21] generalnie, nie poruszalismy tego tematu wprost, oprócz faktuże ja walcze o umowe o prace i gdyby to sie udalo to wezmiemy kredyt, umowe dostalam, ale jakos tak cisza, gadki o wakacjach, obiadkach itp. dzis wyszlismy na spacer, pomyslalam ze nie bede naciskala na konkrety bo to upokarzajace i zaczęłam,że to juz rok od zareczyn i powoli musimy myslec, bo nie chce juz mieszkac z matka, z reszta zanmy sie 6 lat. wczesniej chciał mieszkac ze mna ale szkoda nam było placic komus wiec ta kase odkładałam, ale jak juz pisałam mam mega dość. Najpierw zmienił temat, ze jego koledzy tez maja zony i on tez by chciał, ale potem zaczoł inny tamat. Powiedziałam'ale moze wrócmy do tematu' podniosł glos ze ja sama nie wiem czego chce, ze tez jakos mogłabym popytac o ceny, powiedziałam ze juz wszysko jasne i sie odwrócilam, na odchodne powiedział, że 'ooo! i widzisz ty niezrównowazona jestes' Powiedziałam,że za dwa dni jest rocznica zareczyn i niech ja wsadzi sobie w d**e bo to nie aktualne-kazdy poszedł w swoja stronę. Zeby nie było-nigdy nie naciskałam na ten temat, nawet go nie zaczynałam wiec nie jestem upierdliwa mamuska ze swedzaca c**a. ciesze sie bo 'po czynach go ocenicie' czyny sa takie ze gadki szmatki jak najbardziej a konkrety-widac jak wychodza...kolejny rok z matką? gość dziś [17:22] Dobrze się stało, po co Ci " d**a w kołnierzyku" za męża ? Michałłł dziś [17:34] Masz rację. Facet głupio z tobą gadał i jeszcze coś ci insynuował. Tylko czy inny będzie lepszy? Powodzenia gość dziś [17:37] wlasnie inny nie bedzie lepszy...tyle tylko ze jakja mam zyc dalej? udawac ze tematu nie bylo.....to przeciez wroci....mi to ciazy bo musze juz cos rozkminic a urabianie go to inaczejzmuszanie do ozenku... nie odezwe sie zobacze co zrobi.... gość dziś [17:41] Chcesz ślubu i wspólnego mieszkania a on nie? To dobrze zrobiłaś zrywając. gość dziś [18:11] własnie kurde nigdy nie powiedzial ze tego nie chce-wprost przeciwnie odnioslam wrazenie ze po to byly zareczyny, szok ze taki mial'plan' na zycie posuwac mnie z matka za sciana i myc jaja w jej umyalce przez nastepne 10 lat...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować