Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

planuję ciąże po cesarce

Polecane posty

Gość gość

jestem 9 miesiecy po cc, chciałabym ponownie zajść w ciążę. lekarz kazał odczekac rok ale jak myslicie, czy mogę juz próbować? chyba te 3 miesiące mnie nie zbawią :)

Gość gość
chyba mozesz a za ktory razem uadalo ci sie z pierwszym dzieckiem?

Gość gość
sądzisz, że kafeterianki są mądrzejsze niż lekarz?

Gość gość
za pierwszym razem udało się dopiero po roku, ale po ciąży ponoć moze być łatwiej.. nie wiem jak będzie ze mną :/

Gość gość
myslę że lepiej oczywiscie podpytac lekarza, ale moze ktoś na kafe wie coś na ten temat, dlatego pytam, do lekarza też pójdę spoko bez nerwów ;)

Gość gość
ja się absolutnie nie denerwuje, bo to nie moja macica

Gość gość
czyli wg was blizna nie wytrzyma ? :(

Gość gość
a co takiego rozplodu dzikiego dostala????? do roboty sie wracac nie chce??? i juz mysli co tu zrobic?/? ogarnij sie zjmij sie dzieckiem tym co masz i cialem twym bo napewno super nie jesta ty juz go katowac chce podziwiam takie krowy rozplodowe

Gość gość
czyli według lekarza minimalny czas to rok, inni mówią nawet o 2 latach, a wszystko zależy od organizmu- powinnaś mieś zrobione usg i na tej podstawie lekarz oceni wydolność macicy na chwilę obecną

Gość gość
nie dostałam dzikiego rozpłodu! bez takich tekstów proszę, po prostu poprzednie dziecko straciłam, zmarło krótko po porodzie i chciałabym starać się o kolejne a że miałam robioną cesarkę musiałam odczekać swoje.. przykro mi się zrobiło teraz :(

Gość gość
aaa to sory myslalam ze rozpolod dziki czekaj jescze chwileto wyjdzie na dobre dla was wszystkich odpocxnij jedz na wakacje daj sie zregenerowac

Gość gość
Dwa miesiące temu miałam cc, byłam już na wizycie kontrolnej. Lekarz powiedział, że po pół roku można już się starać o drugie, bo tyle naprawdę goi się macica. Powodzenia:)