Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kregarz i nastawianie szyi.

Polecane posty

Gość gość
gość dziś I nie musisz przepraszac!!!pa

Gość gość
powiedzcie co na internecie sama bieda nikt nie lubi mówić o wynagrodzeniu za uczciwą pracę wy wszyscy na tym tle macie zajo.-ba

Gość gość
na punkcie konieczności wydania kasy na zdrowie macie zajo-a

Gość gość
Wynoście tu kocice a ja tu cierpię hehe jak chodzę to nie jest najgorzej. Jesli posiedze troche dłużej to juz sie zaczyna okropny bol. Jakby te najwyższe kregi w głowie. Jak sie okaże ze to jakaś dyskopatia to sie wścieknie :/ ale dołączyć sie a potem ćwiczyć zeby nie wracało a zyc sie dało,,,

Gość gość
chodzenie do kręgarzy to idiotyzm kto przy zdrowych zmysłach chodzi do kręgarza który majstruje przy kręgosłupie nie widząc zdjęcia rtg czy tomografii ? jak chcecie mieć paraliż i niedowłady to leczcie się u tych szamanów dalej jedynym lekarstwem na kręgosłup są regularne, codzienne ćwiczenia wzmacniające, prawidłowa postawa, unikanie obcasów i dźwigania ciężarów i odpowiednio twardy materac do spania

Gość gość
gość dziś Ale nie oceniaj ,co jest czym,bo i ciebie nazwa idiootka jak bedziesz takie jednoznacznew poglady głosic,nie trzeba czegos widziec,zeby posłuzyc innym zmysłem i zbadac dotykiem,szamanów w polsce nie ma wiec chodzbys i takich szukałą nie znajdziesz,masz swoje metody to o nich pisz a ktos ma swoje wiec pisze o swoich i gitara,prawda???

Gość gość
gość dziś No ty przy zdrowych zmysłąch to napewno nie jestes piszac takie idiotyzmy

Gość gość
Pewnie rzeczy da sie wyczuć bez rtg ale pewnie trzeba miec zdjęcie. Ja chodzę do kregarza w USA, tutaj sa szkoły dla kregarxu a nie tylko kursy.moewnie wiele to nie zmienia, ale cóż. Nie miałam wyjścia bo bol ogromny. A na lekarza musiałam czekać. No i nie powiem. Jedna wizyta za duzo u kregarza i niepotrzebnie złapał za szyje i cos nie tak nastawił ze biodro boli. Zatem wyczucie ilości wizyt tez sie liczy,

Gość gość
Dalej tyle gadania a mało sensu!

Gość gośćautor
Nie wiem o co ci chodzi gościu? :/

Gość gość
no i nie dowiesz się

kręgarze na zachodzie są bardzo popularni nie dlatego, że taka jest moda, ale dlatego że są skuteczni.

Gość gość
Eryk 1 jeśli można zadać Ci osobiste pytanie pytanie brzmi;dlaczego jeden lek środek czy metoda dla jednych jest wg.nich cudownym wybawieniem a na innych nie działa i mówią o nim chłam nic nie warty!

Gość gość
Bo nie wszystko jest dla wszystkich,kazdy jest inny i trzeba podchodzic do kazdego indywidualnie,a nie posługiwac sie schematami jak to robi medycyna ortodoksyjna dla której tylko sztuka sie liczy

Gość gość
w jakim sensie każdy jest inny przecież wszyscy mamy to samo na czym wg. ciebie polega indywidualność dokładniej proszę.

Gość gość
Chodzi o to, ze każdy moze miec inna chorobę. Jesteśmy tacy sami ale mamy rożne choroby...

Gość gość
Nie ma dwóch takich samych osób na swiecie,prawdopodobienstwo ,ze wystapi taki sam człowiek jest jak 1:50 miliardów

Gość gość
do odpowiedzi z 08;14 to gdyby rzetelnie chcieć uwzględnić twoją opcję wiedzy i myślenia to dla przykładu aby uwzględnić 1do 50 mld np chorych na np.anginę to powinno być w aptece na tę dolegliwość dostępnych 50 miliardów leków aby każdy pacjent czuł się usatysfakcjonowany?

Gość gość
do 06;01 pewnie nie zostało dobrze zrozumiane pytanie ,uściślam nie chodzi o różne choroby ale wyłącznie o jedną słownie i dosłownie o jedną.

Gość gość
gość dziś Bo leki apteczne nie sa na choroby tylko na dana bakterie,które tez sie mutuja i leki nie działaja,niedługo to tez bedzie i tak,ze nie ma jednej bakterii,prawdopodobienstwo ,ze wystapi druga taka sama to jak 1 -5o mld

Gość gość
Dlatego zawsze polecam nanosrebro w kubku magnetycznym.

Gość gość
Rozemłana degrengolada współczuję

Gość gość
To sobie współczuj,przeciez masz takie prawo

Gość gośćautor
Apropo nanosrebra. Mam myeloma z nanosrebrem I jest swietne :)

Gość gość
Co to jest myeloma ????bo to ze nanosrebro jest swietne to wszyscy wiemy oprócz ortograficznej oczywiscie bo ona jest od kubków magnetycznych

Gość gość
Miało być mydło.

nie jeden kręgarz ludziom pomógł, ale i nie jeden zaszkodził.

Gość gość
Słuchajcie kregarz nastawiał mi kregoslup, ale po jeden juz ok 10 wizycie boli mnie strasznie biodro, kolano, ogólnie noga. No i prawa strona lędźwiowym olecow tez. Troche pośladek. Ale to nie mrowi tylko boli tak dziwnie, Czy to moze byc jakies naciągnięcie mięśnia? Bo on generalnie tylko nastawia i nic wiele nie masuje. Martwie sie No bez leków to bólu nie wytrzymam.

Gość gość
To nie sa leki,bo one niczefo nie lecza to sa srodki przeciwbólowe