Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem samotny

Polecane posty

Gość gość

nietowarzyski nielubiany i chyba brzydki bo kobiety niemam

Gość gość
skąd taki pesymizm? ile masz lat? co robisz w życiu ?

Gość gość
bede pracował nigdy kobiety niemiałem boje sioe ludzi . i nielubiany jestem wsumie przez niektórych bo próbuje piasac cos post w grupie naszej klasy a inym sie to niepodoba , wiec nawet wyrazic siebnie niemoge .

Gość gość
eh i temu ten pesymizm i niemam kupli ani kobiety ani samochodu by gdzie wyjsc w pracy mam wsumie chyba najlepiej ale to o 10 lat starsi ludzie .

Gość gość
eh niema cie juz trudno

Gość gość
jestem, jestem, ile masz lat? czasami życie nie układa się po naszej myśli

Gość gość
ja mam 2 koleżanki ale już sparowane i 2 kolegów singli i to wszyscy moi znajomi :(. z natury i tak jestem samotnikiem wiec to mi wystarcza ale czasami mam takie dni ze chciałabym się do kogoś przytulić, wyjechać na weekend....

Gość gość
no nieukłada i sporojuz czasuale wiem co było moim problemem czesciowo tylko teraz sie wyrwac to bedzie trudne kiedy nikt w ciebie niewierzy a ini czesto uweazaja cie za debila

Gość gość
to pokaż im że potrafisz coś osiągnąć :), trzeba być ambitnym !!!

Gość gość
ehh mial em plany wsumie chciałem byc wynalazca ale na studia sie niedostane wiec stwierdziłem zem glupi nato .

Gość gość
teraz sie nakomputerze dobijam czasem czy na retube bo nawet kolezanek niemam do rozmowy dotego wzrok sie pindoli od tego ehh bedzie ciezko znajsc drugie zycie musiałbym chyba opuscic wies .

Gość gość
nonic znowu cie niema chyba spadam . . nazbierało mi sie tego byłbym gotowy na zmiany wsumie ale to ciezka srawa bedzie bardzo ciezka .

Gość gość
głowa do góry, postaw sobie cel i dąż do niego!!! też przez kilka lat żyłam z podobnym nastawieniem ale nie warto się zamartwiać, jeżeli jest nam pisane poznanie kogoś wartościowego to tak będzie!!!, nie warto nic robić na siłę !

Gość gość
a jesli nam niema pisane ? jak ja mam działac skoro niemam wsparcia i boje sie ludzi

Gość gość
tylko jaki cel narazie obmysliłem plan w jaki sposob zamienic energie elektryczna w gaz a potem gaz znowu w ciepło czy elektryczna czy bombe to tak na obecnym czasie konfliktów niby prymitywne ale wrazie xczego byloby cos do obrony jak by mnie to wczesniej niezabiło ;p

Gość gość
ale jak moge byc wynalazca skoro jest masa madrzejszych ludzi . czy ma sens wtedy próbowac czy lepiej zwyczajnie pracowac .

Gość gość
dziekuje ci zato ze pogadałas dawno niemiałem skim pogadac nawet na forum

Gość gość
spoko:)

Też jestem samotna i niezbyt towarzyska no iczsami.mi to doskwiera. Ale nietracę nadziei, wierzę że jeszcze spotkam wartościowych ludzi zi znajdę miłość. Nie możesz się zamartwiać i zadręczać. Co jest Twoją pasją? Masz jakieś hobby, coś co uwielbiasz robić?

Też jestem samotna i niezbyt towarzyska no iczsami.mi to doskwiera. Ale nietracę nadziei, wierzę że jeszcze spotkam wartościowych ludzi zi znajdę miłość. Nie możesz się zamartwiać i zadręczać. Co jest Twoją pasją? Masz jakieś hobby, coś co uwielbiasz robić?

Gość gość
no własnie pasji niemam wsumie i jak szukałem to stwierdziłem ze bym konstruktorem jakims chciał byc i te maszyny czy cos kombinowac ale zapału niemam dotego . ehh ja juz troche wiare trace bo zbyt długo sam a ludzie niepomagaja czesto .

Gość gość
narazie ludzie i kobiety ;p ide spac jutro dopracy ehh musze cos zrobic z soba niewiem jeszcze co ale cos trzeba spróbowac bo niechce stracic mozliwosci miecia kobiety towarzyszki dowszystkiego ;)