Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcę go poderwać a on mnie olewa !! O co chodzi ??

Polecane posty

Gość gość

Mam bardzo duże powodzenie od najmłodszych lat. Czasami aż mnie to wkurzało bo trudno jest się opędzić od nich wszystkich. Nie ukrywam że jak spodoba mi się facet to korzystam z tego w różny sposób :) Ostatnio tam gdzie robię zakupy przyszedł do pracy nowy chłopak. W moim wieku , może ciut młodszy. Fajny :D Bardo mi sie podoba. KIlka już razy przeszłam koło niego i nawet się mną nie zainteresował. Pomyślałam sobie ... twardy jest. Zobaczymy następnym razem. Następnym razem przyszłam bardziej pociągająco ubrana. Zagadałam do niego z zapytaniem gdzie jest jakiś towar. Odpowiedział i se poszedł. Kurde no :D Pewnego razu wyraźnie dałam mu do zrozumienia że mi się podoba a ten nic. Nawet się nie uśmiechnął do mnie. Powiedziałam koleżance która tam pracuje żeby mu powiedziała. Chyba mu powiedziała bo następnym razem jak mnie zobaczył to tak jakby trochę speszony był. No ale nadal nic. Kurde nie wytrzymam ! Muszę go mieć, no wreszcie facet w moim typie.

Gość gość
może ty mu się nie podobasz :o

Gość gość
Nie wierzę w to że mu się nie podobam. A poza tym to każdy facet tylko czeka na okazje.

Gość gość
To uwierz nawet Miss Swiata moze sie komus nie podobac.

Gość gość
może on też tak ma ,że co chwilę go jakaś podrywa i ma już dosć kolejnej natrętnej :D