Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _Gośka_

Zmarnowałam sobie życie przez swoją głupotę!

Polecane posty

Gość _Gośka_

Zmarnowałam sobie życie poprzez marzenie zostania aktorką.Do 19 roku życia wierzyłam ,że mi się uda.Chodziłam na castingi ,ale wygrałam może ze 4 i wszystkie(z tych 4) były do reklam. Od 5 roku życia realizowałam swoje marzenie.Zaczęłam od śpiewu ,który nie był najlepszy ,a wręcz okropny.Ćwiczyłam przez kilka lat i jakoś ,jakoś śpiewałam (całkiem spoko w porównaniu z ty co było).Następnie nastała era gitary-uczyłam się na niej grać i gram do dzisiaj. W 4 klasie podstawówki zaczęłam brać lekcje dykcji u pani z teatru.Brałam je przez kilka lat (bodajże do pierwszej gimnazjum) i dykcję mam nienaganną.Następnie nauczyłam się jeździć na deskorolce,rolkach,wrotkach ,motorze ,koniu , a nawet nauczyłam się prowadzić samochód.Kolejną sprawą były lekcje szermierki i karate .Następnie lekcje tańca hip-hop,towarzyski .Kilka języków:niemiecki,anielski,hiszpański,włoski,francuski.Na końcu zadbanie o własny wizerunek.To wszystko trwało do I Technikum.Potem tylko castingi.Była jedna poważniejsza propozycja. Rola w filmie ,ale wszystko przez łóżko.A ja głupia się nie zgodziłam.Po tej roli może miałabym szanse na kolejne i może bym zabłysnęła?? Czasami myślę sobie,że byłam strasznie durna,że nie przystałam na propozycję reżysera.I teraz żałuję,że w ogóle się brałam za aktorstwo.Większość nie przyda/nie przydaje mi się w życiu codziennym.Zmarnowałam swoje życie swoimi marzeniami i głupotą.

Uważasz że lepiej byłoby nie mieć marzeń i nie mieć do czego dążyć? Albo uważasz może że mimo bardzo ciężkiej pracy jaką w siebie włożyłaś lepiej byłoby dać dupy bo "dla nich" tylko to się liczyło? Nie rozumiem Twojego marudzenia

Gość poziom0
jeżeli chociaż połowę tego co tu napisałaś jest prawdą to i tak w Polsce NIE MA dla Ciebie miejsca w teatrze albo w filmie, nie nadajesz się ponieważ za dużo potrafisz ! chyba że napiszą scenariusz do filmu POLA NEGRI albo 'kurierka carska' , być może masz talent reżyserski ale tego nie wiesz a może potrafisz napisać scenariusz do filmu historyczno-sensacyjnego , gdzie w roli głównej występuje kobieta - szpieg ?

Gość gość
Zawsze możesz zostać prostytutką. Zadatki masz.

Gość gość
Na czym polega zmarnowanie twojego życia, żałujesz że nie należałaś do gangu? Gdyby to nie było prowo to samo założenie tego tematu tłumaczyłoby twoje niepowodzenie :D